Ecuador & Galápagos

Indiankultur i Quito och Galápagos unika djurliv

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Under vår resa upplever vi Ecuador och besöker bland annat huvudstaden Quito. Här finns en rik historia och en blomstrande indiankultur. Vi fortsätter sedan till Galápagosöarna som ligger i Stilla havet cirka hundra mil utanför Ecuadors kust. Huvudattraktionen på denna perfekta destination för djurälskare är det enorma växt- och djurlivet. Här hittar vi bland annat jättesköldpaddor, land- och vattenleguaner, pingviner, hökar, ödlor och tärnor. Det rika vattenlivet är en dröm för dykare. Det finns även gott om stränder som är idealiska för snorkling och bad. För den orädda ges chansen att bada med sjölejon, rockor och hajar.

info
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 11 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · en lunchbox · en middag samt ceviche med dryck dag 7 · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 975:- · nationalparksskatt Galápagos 100 USD · flygskatt inrikesflyg 20 USD · ankomstskatt Isabela 10 USD · dricks till lokala guider och chaufförer cirka 100 USD per resenär
ValutaValutaAmerikanska dollar
SpecielltSpecielltNotera att hotellen i Ecuador och Galapagos kan hålla enklare standard och att rumsstorleken kan variera. På avresan den 11/11 2021 bor vi på Hotel Silberstein i Puerto Ayora, samt på Hotel Cally i Puerto Villamil.

4.4/5

Helhetsomdömen från 163 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Strömberg B
full star
full star
full star
full star
empty star

En av de bästa reseledarna vi träffat på. Anpassade sig till gruppens önskemål, hjälpsam och påläst. Hotellen var charmiga med trevlig personal.

Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

Helheten av resan mycket bra, välorganiserat! Och stort extra + för den engagerade reseledaren!