Dubai

Med Burj Khalifa och ökensafari

Dubai är det näst största av sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten. Under några dagar upplever vi allt från världens högsta skyskrapa till de gamla guld- och kryddmarknaderna. Med sol, bad, golf och shopping är detta ett lockande resmål under de kalla svenska vintermånaderna. Följ med på en resa till det annorlunda och fascinerande Dubai.

info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 6 frukostar · en frukostlåda · 1 buffé · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 775:- · dricks till guider och chaufförer ca 110 dirham
ValutaValutaEmiratiska dirham
SpecielltSpecielltAdapter krävs till eluttagen i Dubai. Som gäst i Dubai bör du alltid ha axlar och knän täckta. På avresan 1/3 2022 landar vi på morgonen dag 2. Vi har tillgång till våra rum direkt vid ankomst till hotellet. På avresan 13/5 2022 utgår frukosten på hemresedagen för resenärer bokade från Göteborg. Det då vi beger oss till flygplatsen sen kväll dag 7.

4.6/5

Helhetsomdömen från 494 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Kasteng J
full star
full star
full star
full star
full star

Vi fick en händelserik resa med många nya intryck. Reseledaren Anna är glad, omtänksam och kunnig. Hon berättade engagerat om Dubai. Allt med tider och transporter klaffade perfekt. Bufféerna var spännande och välsmakande.

Gustafsson/Mischou
full star
full star
full star
full star
full star

DENNA RESA VAR TOPPENBRA!