Träningsresor & aktiva resor

Åk på en härlig träningsresa och kombinera sol och bad med aktiviteter som får både kropp och själ att må bra. Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar vi flera olika träningsresor för såväl nybörjare som för den erfarna motionären. Med erfarna instruktörer, spännande föreläsare och andra träningsintresserade skapas de bästa förutsättningarna för en aktiv, hälsosam och lärorik semester. Solresor erbjuder ett brett utbud av olika former av träningsresor till flera destinationer för att just du ska kunna hitta en träningsresa på dina villkor. Oavsett om du vill att din träningsresa ska fokusera på mindfullness och yoga, styrka och kondition, löpning, vandring, dans eller kanske golf – har vi en träningsresa som passar just dig och dina önskemål! 

Dansresor, träningsresor, golfresor och mycket mer Välutrustade gym och varierande träningspass Träningsresor i grupp och på egen hand

Jag reste på träningsresan Feel Good Mallorca för att det kändes som ett bra koncept med en mix av både träning, nöje och rekreation.


Detta var min första träningsresa och den har varit över min förväntan. Får mersmak!


Jättebra instruktör! Bra sammansättning av passen. Anpassat för alla nivåer. God mat. Jag är stolt och glad att jag gav mig själv detta!


Träningstiderna var väldigt bra. Det var varierad träning. Skönt att komma igång lugnt på morgonen. Tillräckligt med tid för sol och bad.


Gillar upplägget på Feel Good Mallorca med gemensamma middagar, vinprovningen och inte så stor grupp vilket gör att vi får en bra stämning och gemenskap.


Tack för en härlig vecka. Ni är glada, duktiga och lyhörda. Man känner sig sedd!


Jag har haft en fantastisk vecka. Träffat underbara människor och lärt mig en hel del om träning. 

Träningsresor på Fuerteventura

Yoga och pilates för kropp och själ

En lugn, avkopplande och harmonisk vecka i yogans tecken som stärker dig inifrån. Vi tränar flera olika sorters yoga under resan. Lär dig hitta yogans samklang mellan dig själv och livet som pågår. Den hjälper dig att stressa ner, öka fokus och finna ett större lugn.

Träningsresor på La Palma

Stark Senior La Palma

Tillsammans med Nick Ländqvist från Trainingweeks och Anne Hammare från Ann-d-taget lanserar vi nu ett nytt koncept – Stark Senior - där vi erbjuder träningsresor till värmen med inriktning på Seniorer.

Dans- och träningsresa med Malin och David Watson

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent som du sent kommer att glömma. Här är bara det bästa bra nog, en lyxig vecka där det mesta ingår; massor av träningspass, mat, dryck, bad, spa, kvällsunderhållning, glada skratt och häng tillsammans med nya träningsvänner och instruktörer.

Fitnessweek La Palma Princess

Njut av en resa fylld av sport, träning och aktivitet på La Palmas lyxhotell med 10 pooler, All inclusive, fantastiska faciliteter och spa. Bättre än så kan det inte bli!  

Träningsresor på Mallorca

MIND Triathlon på Mallorca

Följ med på en rolig och inspirerande resa till Alcudia där vi utvecklar våra kunskaper i simning, cykling och löpning för att ta nästa steg som Triathleter. Resan riktar sig till alla, oavsett om du bara har lite erfarenhet av simning, cykling och löpning eller om du har genomfört Triathlon tidigare.

Träningskalender

Datum Resmål Träningsresa Hotell
Datum för 2021 kommer snart Spanien, La Palma Dans- och träningsresa med Malin och David Watson La Palma Princess Vital & Fitness
Datum för 2021 kommer snart Spanien, Fuerteventura Yoga och pilates för kropp & själv Club Jandía Princess
Datum för 2021 kommer snart Spanien, La Palma Fitnessweek La Palma Princess La Palma Princess Vital & Fitness
Datum för 2021 kommer snart Spanien, Mallorca  MIND Triathlon  Palm Garden lägenheter
Datum för 2021 kommer snart Spanien, Mallorca  Feel Good Mallorca Occidental Cala Viñas
5/11 Spanien, La Palma Stark Senior La Palma La Palma Princess Vital & Fitness

Aktiva gruppresor

Leder du en förening som vill åka iväg på en träningsresa? Har du kanske en ledande roll inom golf- eller tennisklubben och vill arrangera en gemensam träningsresa för alla medlemmar? Eller arbetar du med kost, träning samt hälsa i din vardag och vill sätta samman en egen träningsresa tillsammans med oss på Solresor?
Vi erbjuder ett brett utbud av hotell med fantastiska träningsmöjligheter – oavsett om fokus ligger på yoga, funktionell träning, dans, tennis, golf eller vandring.

Låt Solresor hjälpa dig och din förening, lagkamrater eller träningsvänner med er nästa träningsresa! Läs mer här! 
Du kan också maila oss på gruppresor@solresor.se eller ringa till oss på nummer 0775510005 vardagar klockan 08.00 - 16.00.


Hotell för träning, cykling, tennis och golf

Golfresor

Ta del av vårt utbud av golfresor! Vi arrangerar resor för olika typer av grupper. Det kan vara golfklubbens årliga resa, seniorgänget, kompisgänget eller golfresor med släkten. Du får hjälp med hela researrangemanget; flyg, hotell, golfspel och andra aktiviteter.
Läs mer här >

Hotell med bra träningsfaciliteter

Här har vi samlat våra hotell med bäst förutsättningar för en aktiv semester för dig som inte vill boka en färdigpaketerad träningsresa. Här hittar du hotell med välutrustade gym, tennisbanor, närhet till bra löpspår samt hotell som erbjuder varierade träningspass.
Läs mer här >

Hotell för cykelresor

Ge dig ut på ett cykeläventyr under din semester! Solresor erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill upptäcka ett resmål på två hjul. Våra cykelresor passar både dig som är kräsen cykelentusiast och dig som vill kombinera din solresa med en aktiv semester.
Läs mer här >

Hotell med bra tennisbanor

Res iväg med tennisklubben, familjen eller vännerna! Vi skräddarsyr er resa och kan kombinera den med så mycket tennis ni önskar. Här har vi samlat våra hotell som erbjuder bra tennisbanor. 
Läs mer här >

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Hitta din träningsresa

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.

Dela nuvarande URL via E-mail