Träningsresa - PT i grupp Costa del Sol

4
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

PT i grupp Costa del Sol

PT i grupp. Träningsresan med DIG i fokus!
Res till fantastiska Costa del Sol. Bo på 4-stjärniga semesterhotellet Hotel Las Piramides som ligger på strandpromenaden några hundra meter söder om marinan endast 20 minuters bussresa från Mike´s Gym  där större delen av träningen kommer äga rum. 


Kvalitet framför kvantitet
PT-träning i mindre grupp ger större utrymme för frågor och personlig feedback. Med samma coach under hela veckan lär ni känna varandra bättre och får på så sätt ut ännu mer av träningen. Att pressa någon till att träna hårdare är det enklaste. Att veta vart gränsen går är desto viktigare och svårare.


Utbildning och träning i ett
Du kan förvänta dig att förstå och bemästra kroppens sju grundrörelser och ha en gedigen insikt i hur kost, stress, sömn och träning påverkar dina resultat. Denna resa är lika mycket utbildning som träning. Under 12 pass går vi grundligt igenom hur, varför och när vi väljer att träna olika övningar såväl som träningsupplägg. Helt utan att det för den skull går ut över träningen, tvärtom. Träna smart, inte bara hårt. 

Vi håller fyra föreläsningar som fokuserar på kost och näring, stress och återhämtning, träningsförståelse och motivation. Strax före resan får ni alla föreläsningarna på PDF för att kunna följa med men även för att kunna läsa på innan resan.


Träningsupplägg
Vi bygger alla pass utifrån människans sju grundrörelser. Sedan använder vi oss av övningar ifrån gymnastiken, tyngdlyftningen, friidrotten, strongman och mycket mera. Intensiteten varierar från tungt till högintensivt med återhämtningspass i mitten av veckan. I fokus står alltid bålen och förmågan att klara hålla ett bra bukstöd i alla lägen för att skydda ryggen.


Vem passar resan för
Alla som vill lära sig mera om sin kropp, träning och kost. Grundrörelserna kan vi alla utföra, det är bara en frågan om belastning och intensitet. God fysik har heller inget bäst före datum, eller en bästa tid på milen. Det är snarare vad som motiverar dig att åka på en hälsoresa som är viktigast.


Privat konsultation
Vi erbjuder även möjligheten till egna privata konsultationer på 45 min där du kan prata om din egen träning, få mera specifika kostråd, sådant du inte vill dela med dig av i grupp eller få hjälp med en strategi för hur du ska nå ditt mål. Du kan även välja att göra en biosignaturemätning som bl.a. visar din fettprocent men ännu intressantare hur dina hormoner styr dig och din förbränning. Begränsat antal platser så först till kvarn för 650 kr!


Om Coach Mike
Jag har över 16 års yrkeserfarenhet som PT och har tränat allt ifrån norska skidlandslaget inför OS till föreläst åt NIKE, varit träningsrådgivare på Mix Megapol och lärare på SAFE, World Class Education samt ELEIKO PT-utbildning.

Våra starka samarbetspartners Polar watches, MM Sports, He Fitness, Epic Travel Gear och SKINS hjälper oss att göra denna träningsresa till ett minne för livet!
      

  

Mike´s Gym

Mike´s Gym är en specialbyggd träningsanläggning belägen i södra Spanien, med en fantastisk utsikt över bergen och den vackra kusten. Kommer du hit för att träna en vecka kommer det definitivt inte vara den sista gången!

Mike´s Gyms världsberömda hinderbana , som sägs vara den tuffaste i Europa, kommer definitivt att pusha dig och dina gränser!

Läs mer om Mike´s Gym

Priser/Avresor

Allt detta ingår i träningsresan PT-i-Grupp:
• Flyg tur och retur 
• Boende i dubbelrum på Hotel Las Piramides
• Halvpension
• Träningspass enligt program
     
Datum PT-i-grupp 1 vecka
7 maj Dubbelrum 11 999 kr
  Dubbelrum för eget bruk 13 099 kr
1 okt Dubbelrum 11 999 kr
  Dubbelrum för eget bruk 13 399 kr

Program

Möt solen och kom i ditt livs bästa form!
På bara en vecka kommer du att bli bättre, starkare, uthålligare och förhoppningsvis leva livet lite hälsosammare efter semestern.

Preliminärt program för PT-träning i grupp

Söndag
Ankomst och gemensam middag på hotellet

Måndag (heldag på Mike´s Gym inclusive lunch)
08.00 Avgång för heldag på Mike’s gym
08.30 Mike går igenom hela hinderbanan
10.00 Let’s go!! Hinderbana..!
12.00 Lunch på Mike’s Gym vid poolen
12.30-13.15 Föreläsning på stranden, stress & återhämtning
13.30-14.15 Föreläsning på stranden, strategier för succé
13.45-16.30 Poolhäng på Mike’s gym
16.30-18.00 Genomgång av grundrörelser underkropp
18.15 Avgång mot hotell och middag

Tisdag
07.45 Avgång Mike’s gym
08.00-09.30 Hinderbana
09.45 Avgång mot hotellet
17.00-18.00 Återhämtningspass på stranden

Onsdag (heldag på Mike´s Gym inclusive lunch)
08.00 Avgång för heldag på Mike’s gym
08.30-10.00 Let’s go!! Hinderbana..!
12.00 Lunch på Mike’s Gym vid poolen
12.30-13.15 Föreläsning vid poolen, träningsförståelse
13.30-14.15 Föreläsning vid poolen, kost & näring
13.45-16.30 Poolhäng på Mike’s gym
16.30-18.00 HIT på stranden
18.15 Avgång mot hotell och middag

Torsdag
07.45 Avgång Mike’s gym
08.00-09.15 Träning
09.30 Avgång mot hotellet
17.00-18.15 HIT på stranden

Fredag
07.45 Avgång Mike’s Gym
08.00-09.15 Funktionell träning - se "Utbildning och träning i ett"
09.30 Avgång mot hotellet
16.45 Avgång mot Mike’s Gym
17.00-18.15 Funktionell träning/Hinderbana - se "Utbildning och träning i ett"
18.30 Avgång mot hotellet och middag

Lördag 
08.00-09.00 Återhämtningspass på stranden
15.30 Avgång till Mike’s Gym
16.00-17.15 SURPRISE!
17.15-18.00 Avslutning, pool-dopp, mingel, dusch och ombyte
18.00 Avgång mot gemensam middag i Marbella (frivillig och ej inkl i priset). För de som inte vill
följa med går buss tillbaka till hotellet.

Så bra är resan

Coach Mike skapade en mycket bra träningsvecka med varierande träningspass och han hade ett enormt engagemang i varje deltagare. !
Han har en gedigen kunskap om allt gällande träning, kost, stress och återhämtning för att nämna några. Han gav mig bra verktyg till att förbättra min träning men också att förbättra min livstil så att jag hela tiden utvecklas till ett bättre mående. Coach Mike och Solresor gjorde min träningsvecka till en fantastisk resa och jag kommer så klart åka igen.!
/ Alexander


Resan uppfyllde mina förväntningar med råge! Även om vi alla var på olika nivåer med olika bakgrunder blev alla utmanade till sitt max. Grymt rolig och varierad träning, som får maxat resultat med kunnig och proffsig PT. Det bästa med resan är att man får "hela paketet", träning, kost och allt däremellan :)
/ Susanna


Jag fick prova på träningsformer som var nya för mig. Mike såg varje enskild individs behov så jag lärde jag mig snabbt de olika teknikerna. Den personliga feedbacken på varje pass var ovärderlig. Föreläsningar var mycket intressanta och givande, och att de merparten hölls utomhus i solen var ett stort plus. En oerhört lärorik vecka!
/ Camilla


Trots varierade förutsättningar på deltagarna så får all ut något av resan. Perfekt med en mindre grupp, fick känslan av att du kunde ha koll på alla. En vecka som verkligen gav mersmak. Väldigt bra träning och lärdomen med vikten att lära sig båltryck och att ländryggen inte får var den svagaste länken, något jag nyttjar väldigt mycket nu. Som sagt Mike, jag är superglad att vi åkte på just den här resan. Mina förhoppningar var att få lära mig lite mer, speciellt när det gällde skivstången och att det skulle bli en kick för mina barn. Mina förhoppningar infriades till fullo både lärdomen när det gäller skivstång och kicken barnen fick med sig hem. En resa att minnas med glädje :-)
/ Tomas


Jag tyckte det var väldigt kul att vi var en liten grupp och hela gruppen tränade tillsammans varje pass. Det var trevligt att vi hade gemensamma middagar. Mycket bra lärdom om hur man tränar intervallträning med vikter mm. Tycker det var toppen att du som tränare var tillgänglig under hela resan och inte bara på passen. Att man fick fråga frågor även utanför träningstid.
/ Tina

En mycket positiv sak med resan var att det inte var nån som helst kroppsfixering... samtidigt som det var sååååå legalt att bry sig om sin kropp med allt vad det innebär... Träning och sundhet kan väcka starka känslor(avundsjuka!?)..speciellt i en liten stad...även bland vänner... Känner att jag står upp för att jag tränar och kliver fram bland "grabbarna" på gymmet på ett självsäkrare sätt än tidigare...är man en "sensitive" person krävs det ju lite extra jobb;) (har dock varit en resa som jag påbörjat tidigare....har nog med åldern att göra oxå;)) ...men lättare när jag har lite kunskap!

Tack igen för en stärkande vecka!
/ Ulrika

Hotel Las Piramides

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Utmärkt läge på strandpromenaden nära centrum.

Det välkända Fuengirolahotellet Las Piramides ligger på strandpromenaden några hundra meter söder om marinan. Läget är lagom centralt, på promenadavstånd från turistortens allra mest butiks-, restaurang- och bartäta kvarter.

Du  bor du i ljusa och fräscha dubbelrum med balkong, nyrenoverade vintern 16/17. Från det trevliga poolområdet har du utsikt över havet och stranden som ligger tvärs över gatan. Vid poolen finns solsängar och parasoller samt en uppskattad poolbar som erbjuder kylda drycker och snacks.

Hotel Las Piramides har även uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, gym och bastu (avgift). I bufférestaurangen serveras frukosten som ingår och de halvpensionsmiddagar som du kan tilläggsboka. Hotellet har även en à la carte-restaurang, kaffebar och pianobar.

Om hotellet
Antal rum 320
Avstånd till centrum 600 m Fuengirola
Avstånd till strand 50 m
Byggår 1970
Gym Ja
Hiss Ja
Internet Ja, avgift
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Nej
Renoverat 2003
Våningar 10

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-tv, telefon, minibar (avgift), kassafack (avgift), badrum med hårtork samt balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Halvpension. Dubbelrum för eget bruk.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail