Träningsresa - Feel Good Mallorca

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Feel Good Mallorca

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Följ med på en härlig tjejresa som utöver träningen bjuder på smakfull vinprovning, tapasmiddag och en shoppingtur i Palma.

I dagens samhälle upplever många av oss en hektisk vardag, en hel del ”måsten” och höga krav på oss själva. Tiden räcker sällan till och vi stannar allt för sällan upp i nuet och bara njuter. Bryt mönstret - kom iväg från vardagen på en riktig tjejresa. Träffa nya vänner, ta hand om din kropp samtidigt som du äter och dricker gott under en härlig semestervecka, tillsammans med Solresors utvalda instruktörer.

Unikt för den här träningsresan är att vi även kommer ha en shoppingtur i Palma samt tapasmiddag med vinprovning inkluderat i programmet under veckan utöver vårt fullspäckade träningsschema.

Du bor på fräscha Occidental Cala Viñas som ligger nära stranden på sydvästra Mallorca i mysiga Cala Viñas, cirka 3 km söder om Magaluf. Hotellet erbjuder ett komplett spa, inomhuspool och fitnessanläggning och har ett stort utbud av behandlingar, däribland hydroterapi med saltvatten och massage. Det finns även ett turkiskt bad och en bastu. Du bor i fräscha dubbelrum med luftkonditionering, balkong, kassaskåp och hårtork.

Hotellet erbjuder kostnadsfri WiFi i allmänna utrymmen. Det finns två restauranger samt två barer/lounger och en poolbar. Hotellets gäster har även tillgång till barnpool, takterrass och barnklubb.

Om hotellet
Antal rum 338
Avstånd till centrum 20 km (Palma) 3 km (Magaluf)
Avstånd till strand 50 m
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja
Internet Ja, gratis WiFi i allmänna utrymme, mot avgift i rummen
Tennis Ja

Rumstyper:
Fina luftkondi­tionerade dubbelrum med komplett badrum och balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk

Officiell klass:
4 stjärnor.

Läs mer om hotellet här!

Priser/Avresor

Allt detta ingår i träningsresan Feel Good:
• Flyg tur och retur
• Boende i dubbelrum med all inclusive på Occidental Cala Viñas
• Träningspass enligt program
• Vinprovning och tapasmiddag
• Stadsrundtur med shopping i Palma
   
Avresor 2017  
6 maj Fullbokat
13 maj
Fullbokat
16 september 10 999:-  Extrainsatt avgång
23 september Fullbokat
30 september 10 299:-
   
Enkelrum från 1 645:-/vecka  
Extravecka från 3 299:-  

 

Observera: Ta med egen yoga-matta eller beställ av oss under "paket".

Program

Njut av solen, träffa nya vänner och kom hem tränad, utvilad och mer motiverad än någonsin att leva ett hälsosamt liv. Träningsprogrammet är varierat och vänder sig till dig som är otränad till tränad (nivå 1 & 2). Träningsnivåerna är en gradering för att ge dig en fingervisning om vilka resor som passar dig och din kondition bäst.

Preliminärt program Feel Good Mallorca (Nivå 1 - 2)

Söndag
09.30 Välkomstmöte 45 min
10.15 Rundvandring på hotell & omgivningar 15 min
10.45 Pilates 60 min + Introduktion 15 min
16.45 Funtionell träning 60 min
19.00 Mingel innan middag
19.30 Gemensam middag

Måndag
07.00 MediYoga 45 min
09.30 SH´BAM® 30 min
10.00 CXWORX® 30 min
16.45 Tabata 30 min
17.15 YinYoga 60 min
19:45 Buss avgår från hotellet till vinprovning på Wineing i la Lonja, gamla stan i Palma.
Vinprovningen inkluderar tre olika viner och avslutas med tapasmiddag (vin inkluderat).
Buss avgår cirka 23:30 tillbaka till hotellet alternativt tar man sig hem från Palma på egen hand.

Läs mer om vinprovningen här!

Tisdag
09.00 Föreläsning 45 min; Må bra och hitta balans i livet.
10.00 Funktionell träning 60 min
16.45 Power Yoga 60 min + Introduktion 15 min

Onsdag
Vilodag från träningen
14.00 Shoppingtur i Palma, buss avgår från hotellet kl 14.00.
Vi tar en busstur genom Palma med Solresors guide och därefter har vi egentid för shopping.
Buss tillbaka till hotellet avgår 19.30 alternativt tar man sig hem från Palma på egen hand.

Torsdag
09.00 Föreläsning 45 min; "Yoga och hormonsystemet"
10.00 SH´BAM® 30 min
10.30 CXWORX® 30 min
16.45 MediYoga, 75 min

Fredag
07.00 Morgonmeditation, 45 min
09.30 Pilates, 60 min
16.45 Tabata, 30 min
17.15 Yin Yoga 45 min
19.30 Mingel innan middag
20.00 Gemensam middag

* Exakt tid fås på plats beroende på soluppgångHar du bokat en 2 veckors resa från Arlanda och Malmö Airport infaller programmet första veckan.

All inclusive

Allt detta ingår!
• Frukost, lunch och middag serveras i huvudrestaurangen tillsammans med husets vin, öl, läsk eller vatten.
• Snacks serveras mellan måltiderna när huvudrestaurangen är stängd
• Ett urval av inhemska och internationella märken på alkoholdrycker, läsk, te och kaffe. (mellan 10.00 - 23.00)
• Te, kaffe och biscuits på kvällarna (mellan 15.00 - 18.00)
• Glass för vuxna och barn (mellan 10.00 - 23.00)

Läs mer här.

Träningsformer

All träning är anpassad för att alla ska kunna hänga med. Du gör så gott du kan och orkar du inte hela övningen så finns det alltid enklare övningar att göra.

YinYoga är den perfekta träningsformen för dig som sportar eller helt enkelt bara vill motverka kroppens åldrande. YinYoga är ett bra komplement till all Yang träning som vi ofta utför. Yangträning är all fysisk träning och alla fysiska yogaformer som PowerYoga, AshtangaYoga osv. Vi behöver både Ying- och Yangträning för att vi ska få balans i kropp och sinne. När vi har balans så håller vi oss friska och hela. Man utför alla övningar sittande eller liggande med fokus på området kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Varje position hålls under en längre tid för att komma djupare in i bindväv, leder och ligament som annars blir stelare med åren. Passet passar alla eftersom man utgår från sina egna förutsättningar.

MjukYoga är en lugnare form av yoga som utgår från Livsyogan/kundaliniyogan. Den vänder sig främst till personer som söker en mjukare form av yogaträning, för att underhålla, behålla samt stimulera smidighet och rörelsefrihet i både kropp och sinne. Yogaövningarna utförs sittande/liggande på matta och utgångspunkten är individens förmåga och kapacitet. Det innefattar mjuka, enkla yogaövningar, guidade avslappningsövningar, visualiseringar samt meditationer där syftet är att skapa ett inre lugn.

Pilates är enkelt sammanfattat meditation, yoga och styrketräning i ett. Förutom en stark, smidig och reslig kropp ger träningen bättre självförtroende och en inre balans. Pilatesträning är stabiliseringsträning för bålen, det vill säga du tränar mest mag- och ryggmusklerna. Du tränar den inre muskulaturen som behövs för hållningen och som kan vara svår att komma åt med traditionell styrketräning.

BODYBALANCE® är en träningsform som är en mix av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

PowerYoga är en idealisk träningsform för alla. Oavsett träningsnivå utgår du från dina egna förutsättningar och bestämmer själv intensiteten. Med ett regelbundet yoga-utövande får du en stark kropp, en mer harmonisk själ samt ett balanserat och fokuserat sinne. Power Yoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med egen kroppsvikt och samspelet mellan rörelserna, positionerna och andningen är av största vikt. Yogan hjälper dig att bli rörligare och smidigare samtidigt som du blir bättre på att hantera stress och släppa spänning runt leder och muskler.

CXWORX® är en förkoreograferad klass med funktionell stryrketräning för core-musklerna. En tuff träning som utmanar dig mentalt och fysiskt. Stramar åt och tonar musklernas kärna. Fokuserar på de muskler som håller samman överkroppen med underkroppen. Förbättrar funktionell styrka för balans, rörlighet och förebygger skador. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband och fria viktplattor vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och utmana kroppen maximalt.

H-L-S-M fokuserar på höfter, lår, stuss och mage. En utmaning för bål­muskulaturen. Höften håller sig parallell och stadig samtidigt som vi stärker och formar kroppen. Även kallat Core-träning.

Cirkelträning är en intensiv konditionsklass som är utformad så att alla kan vara med. Med enkel koreografi tränar du kondition och uthållighet under intervaller med aktiv återhämtning. Hög puls, armhävningar och fantastiskt peppande musik.

ZUMBA® är en rolig, enkel och upplivande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus. Passar alla åldrar, dansare, icke dansare, för dig som tränar mycket och för dig som aldrig tränat. Genom att följa de enkla stegen i bl a Salsa, Merengue och Raggaeton kommer du att njuta av varje steg du tar, förbruka fler kalorier än du anar samtidigt som du trimmar din kropp, säte, ben, armar och mage.

Observera: Ta med din egen yogamatta eller förbeställ en av oss.

Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet som kan uppstå på grund av t.ex. ändrade flygtider och flygdagar eller byte av instruktör. Program och mer information skickas hem ca två veckor innan avresan.

På våra träningsresor har vi välutbildade och inspirerande instruktörer från Forum för Kropp & Själ i Malmö.

Vill du ha hjälp med bokning och prisinformation, kontakta gärna Solresors försäljningsavdelning 0775 - 51 00 00.

Karta

Våra Träningsresor

Feel Good

 "Måbra-resor" resor som kombinerar träning med andra trevliga arrangemang.

Kom-i-Form

Prova olika träningsformer, få motivation till ett hälsosamt liv!

Kropp & Själ

Unna dig en lugn träningsresa i Yogans tecken!

PT i grupp

Starkare, uthålligare och mer kunskap om kost och träning på en vecka!

Styrka & Kondition

Gemensamma träningspass med svenska instruktörer

Vandringsresor

Upplev mer - följ med på en vandringsresa!

Dela nuvarande URL via E-mail