Våra storstadsresor

Drömmer du om en weekend i London? Fem dagar i Paris? En vecka i Rom? Eller två veckor i Bangkok? Storstadssemester är det perfekta valet om du behöver en paus från vardagen för att utforska några av Europas mest spännande städer. En weekend eller ett så kallat minibreak (cirka fem dagar) kan vara det bästa sättet att bryta upp i vardagen. Vill du ännu längre bort kan du kombinera häftiga upplevelser i Dubai och samtidigt koppla av på stränder. Bangkok inbjuder till många äventyr och du vet väl att du kan kombinera storstadspuls med strandhäng även i Europa? Barcelona och Lissabon erbjuder såväl sandstränder som storslagen shopping – skapa dina egna oförglömliga semesterminnen idag!


 Läs mer här >>

Hit kan du åka på storstadssemester

Aten

En storstad med massor av historia
Hitta din resa här >

Amsterdam

Kaféliv, konst i världsklass och en charmerande stadsmiljö.
Hitta din resa här >

Bangkok

En spännande och kontrastfull storstad
Hitta din resa här >

Barcelona

Storstad, arkitektur och härliga stränder.
Hitta din resa här >

Budapest

En av Europas vackraste huvudstäder med månghistoriska anor.
Hitta din resa här >

Dubai

Lyx, storstadsliv och läckra stränder.
Hitta din resa här >

Dublin

Res till Smaragdöns huvudstad och möt ett av Europas med gästvänliga folk.
Hitta din resa här >

Lissabon

Imponerande och charmiga upplevelser.
Hitta din resa här >

London

En storstadsfavorit med massor av upplevelser.
Hitta din resa här >

Paris

Eiffeltornet, Mona Lisa och mycket mer.
Hitta din resa här >

Prag

En av Östeuropas vackraste städer med storslagen arkitektur.
Hitta din resa här >

Rom

Fyllt med världsberömda monument.
Hitta din resa här >

Det bästa priset just nu

Weekend i Paris
Fullbokat
Weekend i London
Fullbokat
Weekend i Rom
Fullbokat

Mer information

Du väljer hur länge

Med Solresor har du friheten att välja själv hur länge du vill resa. Det ger dig möjlighet att resa iväg på en weekend eller kanske en hel veckas storstadssemester passar bättre?  En kortare semester i en storstad är perfekt om du inte vill slösa alltför många semesterdagar – flygtiden är oftast kort och du hinner uppleva mycket på tre dagar!

Bra stadshotell

Vi har gjort ett noggrant urval av bra hotell till alla våra resmål. Oavsett vad du letar efter finns det något som passar alla smaker. Vissa hotell ligger centralt medan andra är belägna i områden kända för bra restauranger, shopping, konst, kultur eller något annat. Det ger dig möjlighet att välja vad som är viktigast för dig!

När är det bäst att resa?

Hela året är perfekt för storstadssemester! Under vår och höst är vädret bäst i Europa för trevliga promenader med behagliga temperaturer. Vintern är perfekt för shopping, konst och kultur medan sommaren inbjuder till kombinationen av stadsaktiviteter och avkoppling på en närliggande strand eller i en park. Här kan det också vara bra att välja hotell med swimmingpool, så att du kan njuta av eftermiddagen med ett svalkande dopp.

Vi hjälper till

Självklart väljer du själv var du vill resa, hur länge du vill resa och var du vill bo. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta det perfekta hotellet som passar din semester. Våra resesäljare är redo för att möta dina frågor och funderingar via mail, chatt och telefon. Under din semester kan du alltid kontakta oss i Sverige om du behöver hjälp.

Kombinera med en strandsemester

Resor till storstäder är också perfekta om du vill kombinera din semester med både upplevelser och ren avkoppling. Till exempel Dubai har många fina stränder likaså Lissabon, där du mindre än 20 minuter med tåg till närmsta strand. I Bangkok kan du också välja att kombinera semester med Hua Hin.

Sinnesro på resan

När du bokar en storstadssemester ingår hotell och flyg i resan. Det innebär att resan är täckt av paketreselagen. Det är en av de fördelar du får när du väljer Solresor

Vår service

På några av våra destinationer finns det svensktalande guider medan på andra destinationer - dit du tar dig med flexibla reguljärflyg, kan nå Solresors personal hemma i Sverige via telefon om du skulle önska. Våra destinationer dit vi erbjuder flexibla reguljärflyg ger dig möjlighet att välja bland flera avresedatum - du kan resa när du vill, så länge du vill och du kan alltid kontakta oss i Sverige om det är något du är osäker på vägen. Och självklart gäller även resegarantin för våra resor, precis som när du bokar en charter, rundresa, safari eller en av våra andra spännande semesterpaket.

Boka din storstadsupplevelse idag!

 

 

   

Dela nuvarande URL via E-mail