Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Om Soldeu

I Soldeu hittar du de lyxigaste hotellen som Grandvaliraområdet har att erbjuda. Här kan du  och ditt eventuella resesällskap njuta av pooler, wellnesscenter och restauranger med överdådiga bufféer. Här erbjuds lyx på högsta nivå mitt i pisten! Det är även i Soldeau du hittar Restaurang "Origen" med kocken Nandu Jubany i spetsen. Nandu Jubany är en världskänd kock som har blivit tilldelad en Michelinstjärna. Hans restaurang ligger på hotel Sport Hermitage & Spa och utlovar kulinariska smakupplevelser utöver det vanliga. Vill du besöka restaurangen ska du komma ihåg att boka bord i god tid.

I Soldeu finns även exeptionellt bra hotell till barnfamiljer då ett flertal erbjuder barnpassning och kvällsunderhållning. Soldeau sägs dessutom vara det bästa nybörjarstället för barn som ska lära sig åka skidor. Här finns barnanpassade backar samt en populär och omtyckt skidskola. 

I centrum av Soldeu kan du antingen välja kabinliften eller expressliften för 6 personers (sittlift) som båda tar dig till Espioletsplatån på ca 2250 meters höjd. Orten är följatkligen en perfekt utgånspunkt för dina dagar med skidåkning i Grandvalira. Soldeu bjuder även på afterski med livemusik och ett bra utbud av caféer, barer och restauranger. Här finns allt för en fenonenal skidsemester! 

 

Dela nuvarande URL via E-mail