Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Sporting

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

Hotell Sporting är ett modernt och fräscht hotell mitt i hjärtat av Pas de la Casa och med nästintill direkt tillgång till pisterna och liftarna. Du behöver enbart gå över gatan från hotellet för att komma till de fem stolliftarna som tar dig ut i skidområdet. Precis utanför hotellet finner du även flera butiker, barer och restauranger.

Hotellet bjuder på goda faciliteter såsom en trevlig bar där du kan koppla av efter en dag i backen. Här kan du avnjuta en drink eller koppla upp dig på barens gratis wifi för att kolla väderprognosen inför morgondagens skidåkning. Hotell Sporting erbjuder även gratis förvaring av din skidutrustning.

Vill du ha lite extra avkoppling kan du besöka hotellets trevliga spa med jacuzzi, bastu och ångbad. Besöket är kostnadsfritt (16-årsgräns). Massagebehandlingar erbjuds mot avgift.

Vistelsen på Hotell Sporting är inkl. halvpension. Frukost och middag serveras i form av buffé, exkl. dryck till middagen

Om hotellet
Antal rum 80
Avstånd till centrum 0 m
Balkong / Terrass Nej
Bar Ja
Bastu Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Hälsocentrum & Spa Ja
Jacuzzi Ja
Kassafack Ja
Kylskåp Nej
Minibar Nej
Reception Ja, 24/7
Säng för spädbarn Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis i i allmänna utrymmen
Våningar 6

Rumstyper:
Dubbelrum

Består av ett rum (cirka 25 kvadratmeter) med tillhörande badrum. Utrustat med TV, telefon, vattenkokare, safetybox (gratis) och hårtork. Badrockar och tofflor fås vid ankomst. Rummen har utsikt mot pisterna eller området.
Max 3 vuxna får bo i rummet.

Familjerum
Bokning av familjerum med plats för max 7 personer görs mot förfrågan. Dessa rum är inredda och utrustade likt de ordinarie dubbelrummen men är något större (cirka 29 kvadratmeter).

Övrigt
Transferbussen stannar cirka 200 meter från hotellet och du får själv ansvara för ditt bagage till och från bussen.

Transfertid
Cirka 3,5 timmar.

Dela nuvarande URL via E-mail