Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Cristina

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

Det trevliga Hotell Cristina är perfekt för dig som vill ha en härlig skidsemester i Pas de las Casa. Här bor du bara ett stenkast ifrån skidliften som tar dig till det vackra skidområdet Grandvalira. Samtidigt har du nära till butiker, restauranger och afterskibarerna.

På hotell Cristina kan du vid varje frukost och middag njuta av de läckra rätterna som serveras vid buffén. Frukostbuffén inkluderar ett stort urval av färsk frukt, pålägg, ost och varma rätter. Middagsbuffén bjuder på olika sallader, fisk, kött och grönsaker. Om du skulle behöva ha lite extra energi mitt på dagen, så kan du dessutom beställa lunch via hotellet som du kan ta med dig ut på dina olika dagsäventyr. I hotellets bar/café finns ett varierat utbud av drycker.
Därtill finns det gratis wifi samt tidningar, brädspel, tv och möjlighet att spela biljard.

Vistelsen på Hotell Cristina är inkl. halvpension (frukost och middag i form av buffé, exkl. dryck till middagen.) 

Om hotellet
Avstånd till busshållplats 500 m.
Bar Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Kassafack Ja
Reception Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis

Rumstyper:
Dubbelrum

Fräscha och ljusa dubbelrum utrustade med hårtork, telefon, TV, safetybox och wifi. I dubbelrummen får det bo max 2 personer. Enkelrum är också möjligt att boka. 

Familjerum
Fräscha och ljusa familjerum utrustade med hårtork, telefon, TV, safetybox och wifi. I familjerummen får det bo max 4 personer.

Dela nuvarande URL via E-mail