Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Caribou

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

Det moderna hotellet Caribou ligger i Andorras mysiga och lugna skidort Pas de la Casa. Hotellet ligger mitt bland de höga och vitbeklädda bergen och ger dig därför en fantastisk utsikt över omgivningarna. 200 meter från hotellet har du skidliften och pisterna och cirka 500 meter från hotellet hittar du de närmsta butikerna.

Om du är trött efter en dag ute i backarna kan du koppla av i den gemensamma loungen. Luta dig tillbaka, lyssna till den stämningsfulla musiken och njut av utsikten över byn och backarna. För den som vill testa sin tur i spel finns flertalet brädspel och biljardbord. Det serveras även drinkar i baren och för barnen finns ett lekrum. Är kroppen extra trött och öm efter flera dagar på skidor kan du besöka hotellets bastu för sinnesro och avkoppling. Hotellets reception är öppen 24 timmar om dygnet.

Vistelsen på Hotell Caribou är inkl. halvpension (frukost och middag, exkl. dryck till middagen). Såväl frukost som middag serveras i form av buffé med ett varierat utbud. Frukost serveras från kl. 7.30 – 10.30 och middag serveras från kl. 19.30 – 22.30.

Om hotellet
Antal rum 38
Avstånd till busshållplats 800 m.
Bar Ja
Kassafack Ja
Renoverat 2017
Telefon i rummet Ja
WiFi Ja

Rumstyper:
Dubbelrum

Dubbelrummen är utrustade med dubbelsäng, TV, safetybox, telefon och wifi. De tillhörande badrummen är utrustade med badkar, hårtork och makeupspegel. I dubbelrummen får det bo max 3 personer. Det finns möjlighet att boka enkelrum.

Rum för 4
Rummen är utrustade med dubbelsäng, TV, safetybox, telefon och wifi. Det tillhörande badrummet är utrustat med badkar, hårtork och makeupspegel. I rummet får det bo max 4 personer.

Transfertid
Cirka 3,5 timmar. 

Dela nuvarande URL via E-mail