Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Om Pas de la Casa

På gränsen mellan Andorra och Frankrike ligger bergsorten Pas de la Casa. Orten ligger på en höjd av 2100 meter vilket gör Pas de la Casa till den högst belägna skidorten i hela Pyrenéerna. Ortens höga placering kommer med flera fördelar såsom fantastisk utsikt och möjligheten att åka skidor hela säsongen. Bäst av allt är kanske ändå att du kan bo med direkt tillgång till skidbackarna eller med enbart några meters gångavstånd. 

Längs med skidbacken ner mot Pas de la Casa finner du flera trevliga och prisvärda restauranger och barer. Café Madison som är en populär plats för många skandinaver är exempelvis väl värt ett besök. Här finns en stor utomhusservering där du kan njuta av solens värmande strålar samtidigt som du avnjuter en välsmakande måltid, en svalkande öl, det lokala vinet och mer därtill.

Förutom att Pas de la Casa erbjuder på enastående skidbackar är orten också populär för dess goda shoppingmöjligheter. Här finns ett stort urval av mode- och skidsportsbutiker där majoriteten av de kända märkesvarorna finns tillgängliga. I ortens centrum finns även flera charmiga restauranger, välbesökta barer och populära diskotek. Det är hit du ska ta dig om du vill uppleva Grandvaliras bästa och mest aktiva nattliv. Kort sagt så har Pas de la Casa allt för en lyckad skidsemester.

Observera att ortens placering högt uppe i bergen bidrar till att transferbussen inte har möjlighet att köra ända fram till vissa hotell. I dessa fall ansvarar gästerna själva för att transportera sitt bagage till och från bussen.  

Dela nuvarande URL via E-mail