Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf

Träningsresa - Senior on the beach

April 2019 - Pris fr. 12699 kr /person


Priset inkluderar:
• Flyg tur och retur från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg
• Transfer 
• Boende på La Palma Princess ****+ - All inclusive
• Två inträden till hotellets spa (utöver dessa två tillkommer kostnad)
• Vattengymnastik, balansträning, medicinsk yoga, medicinsk core, stavgång samt fler spännande övningar.

Om resan
I samarbete med Nick Ländqvist från Trainingweeks och Anne Hammare från Ann-d-taget bjuder vi upp till en veckas träning i värmen. Resan riktar sig till dig som senior och är fylld med bland annat vattengymnastik, balansträning, medicinsk yoga, medicinsk core och stavgång.

Under veckan kommer skönt semesterliv kombineras med fysisk aktivitet och träning som är specialanpassad för seniorer. Du får lära dig flera bra övningar för att undvika smärta och skador.
På kvällarna äter vi middag tillsammans, umgås och har trevligt!

 


   

Anmälan

 
 
 
 


 
Avreseort: *
Tillval:
 


 
Betalning:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NICKLAS NICK LÄNDQVIST

Nick är f.d landslagsgymnast där han representerade både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics.

Han är utbildad personlig tränare samt fys-tränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum för idrott) och arbetar sedan 2007 med träning på heltid både som instruktör och personlig tränare inom friskvård både på gym och olika företag.


Efter en omfattande ryggskada, där två kotor bröts, har han specialiserat sig på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik. Idag hjälper han många kvinnor med sin bäckenbottenträning. Sedan några år har seniorträning, med bl. a balans, fallteknik samt personer med övervikt kommit att bli en allt mer större målgrupp. 

Nick håller också föreläsningar på företag, hemtjänstföretag samt kommuner runt om i Sverige. Nick är även en flitigt anlitad instruktör utomlands vid flertalet internationella träningsresor. Vill du/ni boka en egen PT timme med Nick för ännu bättre resultat? Hör av dig till oss så bokar vi en tid!

ANNE HAMMARE

Anne har egen erfarenhet av en livslång rehabilitering efter en stor ryggoperation varför hon sedan 2003 arbetar med friskvård och hälsa efter att tidigare arbetat inom säkerhetsbranschen. Då hälsa och välmående är vårt eget ansvar är behovet av en hälsoinspiratör stor för att vi ska komma igång med sin egen träning.

Att ta ansvar är att ge sig tid att reflektera över vad vi fyller magen med (kost), hur använder vi kroppen (rörelse), vad ger oss återhämtning och vad som ger oss sinnesro. På resan kommer Anne att hålla privata KBT samtal, HLR (Hjärt-lungräddning), föreläsningar inom kost, mäta din kropps sammansättning i fett%, muskler och vätska. Under veckan kommer Anne ha vattengymnastik stavgång och cirkelträning. Visst skulle det vara skönt med massage? Hör av dig till oss så bokar vi en tid!

 

Video   

Dela nuvarande URL via E-mail