Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Rundresor

Rundresor till hela världen

Solresor erbjuder ett tjugotal rundresor runt om i världen. Upplev exotiska djur, vacker natur, nya smaker och möten med landets befolkning. Våra svensktalande guider tar dig med på en oförglömlig resa – följ med!

  • Intresseanmälan

    Behöver du hjälp med att hitta en rundresa som passar just dig? Eller är din önskade resa fullbokad? Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Afrika

Kenya

Masai Mara i Kenya är kanske världens mest kända plats för att se stora vilda djur på nära håll under en klassisk safari. Här möts du av ett rikt djurliv i mäktiga landskap - allt från snöklädda bergstoppar och brusande floder till lummig regnskog och en nästan oändlig grässavann. Få naturupplevelser för livet på en rundresa i Kenya!

Sydafrika

På en rundresa i Sydafrika märker du snart att det är ett mycket stort land med en slående vacker natur och mycket att uppleva. Höga berg, otaliga prunkande vingårdar och en underbar kuststräcka gör din reseupplevelse komplett. Solresor erbjuder två rundresor och under Sydafrika största upplevelser ingår bland annat den så omtyckta staden Kapstaden - en vistelse i ”Mother City” är ett absolut måste när du här! På vår andra rundresa i Sydafrika bor du med Afrikas vilda (och växtätande) djur i deras naturliga miljö.  En upplevelse du sent kommer att glömma!

Kalender - Afrika

Rundresa Avresor från 2018 2019 Reslängd
Sydafrikas Big Five Stockholm, Köpenhamn 28/2,  27/10, 10/11 26/1, 23/2 10 dagar
Sydafrikas största upplevelser Stockholm, Köpenhamn 11/10 7/2 14 dagar
Kenya - sol, bad och safari Stockholm, Köpenhamn    16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 27/2, 6/3  9 dagar

Vi reserverar oss för ändringar samt att valda datum kan vara fullbokade.

Asien

Indien

Under Solresors rundresa i Indien upplever du en färgexplosion av kontrastrika möten med det indiska samhället. Följ den ”Gyllene triangeln” och imponeras av maharajapalatsen och ståtliga Taj Mahal. Få byggnadsverk kan mäta sig med den detaljerade arkitektur som finns i Indien. Upptäck Djungelboken i äkta Kipling-anda i Ranthambore – tigerns land och rundresan avslutas med lata dagar vid Goas paradisstränder.

Indonesien/Bali

Bali är Indonesiens enda ö där majoriteten av befolkningen är hinduer och på en rundresa hit upplever du balinesisk kultur, natur, religion och vardagen på landsbygden. Boka din resa redan idag och få allt du kan önska dig av en riktig drömsemester - magiska tempel, gröna risfält, ljuvliga stränder, vulkaner och vackra kratersjöar som är en fröjd för ögat.

Vietnam

Res till Vietnams spektakulära natur och många kulturupplevelser - på en rundresa hit kombinerar du imponerande landskap, lokala traditioner och vackra farvatten med ren avkoppling - dessutom i Sydostasiens underbara klimat. Hanois gamla kvarter och Halongbuktens smaragdgröna vatten är några exempel på vad som ingår under en rundresa hit.

Kalender - Asien

Rundresa Avresor från 2018 2019 Reslängd
Färgsprakande Indien Stockholm, Göteborg, Köpenhamn 27/11 15/1, 29/1, 12/2, 26/2 14 dagar
Magiska Bali Stockholm, Köpenhamn   29/1, 12/2, 12/3 17 dagar
Kontrasternas Vietnam Stockholm, Köpenhamn   20/1, 3/2, 3/3 14 dagar

Vi reserverar oss för ändringar samt att valda datum kan vara fullbokade.

Centralamerika

Costa Rica

Trots landets ringa storlek ryms en fantastiskt skiftande natur. Från Stilla Havets vita ensliga stränder och mangroveområden upp mot höglandet med vulkaner och regnskog till de vidsträckta bananodlingarna och de karibiska stränderna. Som resenär är det lätt att bli ödmjuk inför Monteverdes vegetation med sina hängande broar över djupa djungelfåror, en miljö som tagen ur National Geographic.

Kuba

Kritvita stränder, det varma vattnet, högklassiga hotell och den goda maten i all ära, men den största upplevelsen kanske ändå är att åka runt på Kuba. Känslan infinner sig snabbt att göra en tidsresa 60 år tillbaka i tiden. Man får möta det vänliga folket och fylla sina sinnen med dofter, klingande musik, uppleva vackra naturscenerier och se de mest märkliga transportsätt man inte trodde fanns!

Avresor Centralamerika

Rundresa Avresor från 2018 2019 Reslängd
Tambor Stockholm,
Köpenhamn
20/11 8/1, 22/1, 12/2, 26/2 16 dagar
Cuba Libre Stockholm, Göteborg, 
Köpenhamn
25/2, 11/3 7/1, 21/1, 4/2, 4/3 15 dagar

Vi reserverar oss för ändringar samt att valda datum kan vara fullbokade.

Europa

Balkan

När du besöker Balkan är historia, kultur och vackra miljöer din ständiga följeslagare. En av Europas äldsta civilisationer låg en gång i tiden här – det Illyriska riket från omkring år 4000 f.Kr. Upptäck områdets höjdpunkter på en rundresa, du får bland annat resa genom flera länder och städer, se hänförande vyer, anrika kloster och lära dig mer om den spännande historien.

Italien

Säg Italien och väldigt många får något drömskt i blicken - det långsmala landet vid Medelhavet har under århundraden lockat besökare från hela världen. Med sina ovärderliga sevärdheter och konstskatter, ett behagligt klimat med ljuvliga stränder och inte minst det berömda italienska köket, är Italien utmärkt för en rundresa. Och det finns många att välja på.

Kalender - Europa

Rundresa Avresor från 2018 Reslängd  
Sicilien och syditalienska pärlor Stockholm, Göteborg 8/5, 11/9, 2/10 8 dagar  
En resa i illyrien Stockholm 5/6, 4/9 8 dagar  
Kalabriens hjärta och själ Stockholm, Göteborg 15/5, 4/9, 18/9 8 dagar  Vi reserverar oss för ändringar samt att valda datum kan vara fullbokade.

  • Intresseanmälan

    Behöver du hjälp med att hitta en rundresa som passar just dig? Eller är din önskade resa fullbokad? Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Dela nuvarande URL via E-mail