Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Alaiye Resort

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Vattenrutschbana

Familjevänligt All inclusive-hotell med mängder av faciliteter
Om du önskar en semester i toppklass där du enbart vill fokusera på avkoppling och njuta av en fulländad semester ska du välja Hotel Alaiye Resort. Detta populära femstjärniga hotell erbjuder semesterbekvämlighet i vackra omgivningar där du kan förvänta dig lyx och mängder av fantastiska faciliteter för alla resenärer. Hotellet är beläget i den lilla, men charmerande orten Incekum med enbart 2 kilometer från den större semesterorten Avsallar.

Faciliteter
Hotel Alaiye Resort har två inbjudande poolområden. Vid hotellet största poolområde finns flera solstolar som du kan koppla av på och i mitten av poolen finns en stor anlagd ö-likformad plattform där du också kan ligga och njuta av solens varma strålar. Det andra poolområdet är ett rent avslappningsområde med en härlig atmosfär där du kan komma ner helt i varv under din semestervecka på Hotel Alaiye Resort. För de som önskar lite mer liv och puls erbjuder hotellet en mindre Aqua park med vattenrutschbanor samt en barnpool till resesällskapets allra minsta medlemmar. Här är det upplagt för flera härliga timmar med lek och plask för hela familjen.

Restaurang
På Hotel Alaiye Resort behöver du inte oroa dig för att gå runt hungrig. Här finns nämligen flera läckra restauranger. I hotellet huvudrestaurang blir det serverat en varierad och välsmakande buffé till morgon, lunch och middag. Under din semestervecka på Hotel Alaiye Resort har du även möjlighet att äta i någon av hotellets tre härliga a la carte-restauranger som är specialiserade på turkiska, kinesiska respektive fiskrätter. Under löpet av dagen kan du dessutom besöka hotellets snack bar om hungern skulle göra sig påmind mellan dina huvudmåltider. Hotel Alaiye Resort har också flera barer som servera färggranna cocktails och kalla förfriskningar.

Aktiviteter
På Hotel Alaiye Resort finns flera aktiviteter och faciliteter för båda stora och små. Du kan till exempel använda dig av hotellets många sportfaciliteter. Passa på att spela tennis, beachvolleyboll, basket, bordtennis eller dart. För de allra minsta resenärerna erbjuder hotellet en lekplats och om kvällarna arrangerar hotellets animationsteam underhållning. Hotel Alaiye Resort har dessutom en Dico Bar där de danssugna kan slå sig ner för att vila fötterna efter en kväll med eventuellt dansande och samtidigt ta en drinkpaus.
Om du skulle vilja ha ett miljöombyte kan du med enkelhet ta dig till den sköna sandstranden i Incekum som enbart ligger 80 meter från Hotel Alaiye Resort. Här har hotellet sitt eget lilla strandavsnitt upprättat där kan du placera dig på en av solstolarna och bara koppla av och insupa atmosfären. Den omtyckta sandstranden är mycket barnvänlig då den består av finkornig sand och dessutom är långgrund. Därtill har hotellet en egen liten Beach bar på stranden där du kan få serverat olika svalkande drycker medan du solar, badar eller kopplar av med en härlig bok.

Om hotellet
A la carte-restaurang Ja
Antal rum 443
Avstånd till centrum 2 km
Avstånd till flygplats 105 km
Avstånd till strand 80 m
Balkong / Terrass Ja
Bar Ja
Barnpool Ja
Bordtennis Ja
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 3
Disco/Nattklubb Ja
Faciliteter för funktionshindrade Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Inomhusbassäng Ja
Kassafack Mot avgift
Luftkonditionering Ja
Massage Mot avgift
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja, 24/7
Restaurang Ja
Spelrum Ja
Städning, per vecka 7
Säng för spädbarn Ja, om bokat
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
Vattenrustchbana Ja
WiFi Ja
Volleyboll Ja

Rumstyper
På Hotel Alaiye Resort kan du välja att bo i två olika rumstyper.

Dubbelrum
Dubbelrummen är välinredda och har tillhörande badrum samt balkong eller terras. Dubbelrummen är utrustade med tv, telefon, minibar, luftkonditionering, safetybox (mot avgift), hårtork, wifi samt room service (mot avgift). Det kan bo max 3 vuxna i dessa rum.

Familjerum
Familjerummen är välinredda och har en stor dubbelsäng och en bäddsoffa, tillhörande badrum samt balkong eller terras. Familjerummen är utrustade likt dubbelrummen. Det kan bo max 4 vuxna i dessa rum.

Pension
Vistelsen på Hotel Alayine Resort är inklusive All inclusive.

Observera:
Var uppmärksam på att du ska ha fyllt 6 år för att få använda dig av hotellets Aqua Park.

Mat och dryck

All detta ingår i All inclusive:

Huvudmåltider
Frukost kl. 07.00 – 10.00
Sen frukost kl. 10.00 – 11.00
Lunch kl. 12.30 – 14.00
Middag kl. 19.00 – 21.00
Kvällssnacks kl. 23.00 – 00.30
A la carte-restauranger kl. 19.00 – 21.00
Alla huvudmåltider serveras i form av buffé från hotellets huvudrestaurang.
Under din vistelse på hotellet kan du nyttja en av A la carte-restaurangerna en gång utan extra kostnad. Observera att bord måste förbokas.

Snacks
Snackbar kl. 12.00 – 17.00
Kaffe kl. 17.00 – 18.00

Dryck
Lokala drycker som ingår i din All inclusive serveras mellan kl. 10.00 – 01.00.

Barer
Garden Bar kl. 10.00 - 01.00
Fancy Bar kl. 10.00 - 01.00
Puzzle Bar kl. 18.00 - 01.00
Beach Bar kl. 10.00 -18.00
Disco Bar kl. 23.00 - 02.00

Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider. Din All inclusive avslutas kl. 12.00 på din avresedag.

 

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om Turkiet innan resan.
Läs mer här >

Vädret i Turkiet

Se temperatur och väder i Turkiet.
Se väder här  >

Om Alanya

Hitta din resa och läs mer om Alanya.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail