Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Koh Yao Noi

Koh Yao Noi

Res med charter till Koh Yao Noi och upptäck ett nästintill orört paradis i södra Thailands skärgård. Bo mitt i den grönskande djungeln, cirka en timmes båtfärd från Phuket, vid kritvita stränder och njut av den stillsamma tillvaron. Hit reser du som vill bo i harmoni med naturen, långt från semesterorternas barer och neonskyltar. Koh Yao Noi är en plats med perfekta miljö för yoga, sol, bad och återhämtning.

Exotiskt paradis i Phang Nga-bukten

Koh Yao Noi är en mindre ö som ligger mitt i den berömda Phang Nga-bukten och här bor du i en tropisk miljö långt från livliga semesterorter. Båtfärden från Phuket tar cirka en timme och på väg mot ön passerar du den dramatiskt vackra skärgården med de karaktäristiska kalkstensformationerna.
Det finns inte uttagningsautomater på ön utan vi rekommenderar att du tar ut pengar på Phukets flygplats eller växlar innan avresa. Vid Koh Yao Nois pir finns sjukhus, polisstation och några småaffärer.

Läs mer här!

Upplev mer av Phuket

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret på Phuket

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Koh Yao Noi

Solresor på Koh Yao Noi

I vårt utbud hittar du två lyxhotell som ligger undangömda i tropisk grönska. På TreeHouse Villas bor du exklusivt i en egen tvåvåningsvilla med privat pool. Paradise Koh Yao ligger invid en privat vik och är vackert inbäddad i regnskogen. Båda hotellen är idealiska för en avkopplande semester. Hit reser du som verkligen vill njuta av enskildhet i ett tropiskt paradis.

Sol och bad

Sinnebilden av ett thailändskt ö-paradis är kritvita stränder vid det turkosblåa havet. Koh Yao Noi är inget undantag – längs öns östra kust avlöser de vackra stränderna varandra. Här är det väldigt glest mellan handdukarna och det är enkelt att hitta sin egen oas. Koh Yao Noi ligger i södra Thailands vackra skärgård och det innebär att båtutflykter till andra öar är mycket populärt. Koh Yao Noi passar både resenärer som reser med eller utan barn – havet och stränderna är både barn- och badvänlig.

Upplev mer av Thailand

Vill du inte bo på ett och samma ställe under din semester? Få ut mer av din vistelse genom att kombinera fyra nätter på Paradise Koh Yao med sju nätter på annat valfritt hotell i Phuket eller Khao Lak.

 

På upptäcktsfärd

Förutom en stillsam tillvaro finns det flera aktiviteter att ägna sig åt på Koh Yao Noi. Kajak, vandring och snorkling hör till populära saker att hitta på. Hyr gärna en tuk-tuk eller vespa och kör runt ön. På Koh Yao Noi går förändringar i sakta mak och att ta sig runt på Koh Yao Noi är som att förflyttas 20 år tillbaka i tiden. Vägarna kantas av små trähus och du kommer förmodligen se en och annan buffel som tar ett lerbad vid risfälten. Tre gånger om dagen kan du ta en long tail-båt till Phuket (till Bang Pong-piren). Du kan också ta båten över till Krabi eller grannön Koh Yao Yai. En annan omtyckt utflykt är att besöka de vackra stränderna på Koh Hong, ön som också karaktäriseras av den vackra klippan som står uppskjuten i havet.

Välkommen till Koh Yao Noi!Dela nuvarande URL via E-mail