Hotel Agua Beach

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Modernt vuxenhotell på strandpromenaden i Palma Nova.

På Hotel Agua Beach bor du med den finkorniga sandstranden och den välbesökta havspromenaden tvärs över gatan. Hotellet har nyligen totalrenoverats och erbjuder moderna rum och fina faciliteter.

På hotellet finns pool samt en liten trädgård. På taket av hotellets ena byggnad finns en stor solterrass med solstolar och en jacuzzi att svalka sig i. Här uppe finns även en bar som är öppen kl. 10:00-18:30. Här kan du verkligen njuta av lata dagar i solen och en fantastisk utsikt över strandpromenaden och havet som ligger alldeles framför hotellet.

I hotellets restaurang serveras frukost- och middagsbufféer som ingår om du bokar halvpension. I området runt hotellet finns gott om caféer, butiker och restauranger. För ett större och mer varierat utbud, kan du ta lokalbussen till Palma. Resan dit tar bara ca 40 minuter med buss eller 20 minuter med taxi.

Om hotellet
Adults Only Ja
Antal rum 140
Avstånd till centrum 100 m Palma Nova
Avstånd till strand 50 m
Byggår 1967
Gym Ja
Hiss Ja
Internet WiFi på hela hotellet, gratis
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2014
Våningar 5

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, telefon, kassafack (avgift), badrum samt balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Havsutsikt. Halvpension.

Dubbelrum med balkong för eget bruk.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Övrigt:
Hotellet välkomnar vuxna gäster, minimiålder 16 år. Hotel Agua Beach består av två separata byggnader som ligger vid sidan av varandra. Det centrala läget i Palma Nova gör att restaurang- och nöjesliv tidvis kan upplevas som störande från vissa av hotellets rum.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail