Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Salou

Res med flyg och hotelltill Salou, en av Costa Doradas mest populära badorter söder om Barcelona. Här bor du nära gyllene stränder och strosar på en pampig strandpromenad med vajande palmer. Om du vill ha en rolig semester för hela familjen är nöjesparken PortAventura ett måste. Boka resan med Solresor idag!

Paseo de las Palmeras heter Salous vackra strandpromenad, som dessutom är stadens självklara mötesplats. Här finns också Salous centrala strand – Levante – med en gyllene finkornig sand. Exempel på andra fina stränder i området är Playa del Poniente, Els Capellans och Playa Lara.

Shopping och nöjesparken PortAventura
I Salou är det alltid liv och rörelse och du hittar mängder av restauranger, butiker och barer. Det är också barnvänligt, med långgrunda stränder och den stora nöjesparken PortAventura en stenkast bort. Bo gärna på något av våra hotell inom nöjesparkens område med tillgång till PortAventura Park gratis!

Städer och byar nära Salou
Från Salou har du nära till staden Tarragona - en genuint spansk stad med en vacker äldre stadsdel, fiskekvarter med restauranger, strandpromenad och stränder runtomkring. Besök också gärna Antoni Gaudís födelseort Reus samt vindistriktet Priorat och fiskebyn Cambrils.

Hotell i Salou
Välj något av våra trevliga hotell och boka resan till Salou på Costa Dorada redan idag!

Hotell i Salou

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7