Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hotell Costa Dorada

Costa Dorada

Res med flexibel paketresa till Costa Dorada utanför Barcelona och bestäm själv hur länge du vill vara borta. Här möts du av fina långa sandstränder, närhet till spännande städer och får en inblick i den katalanska kulturen. När du bokar din resa med Solresor bor du på hotell i Salou.

På Costa Dorada, guldkusten söder om Barcelona, får du en semester full av upplevelser och avkoppling. Här latar du dig på gyllene sandstränder och tar ett dopp i det glittrande havet. På Costa Dorada hittar du också riktigt bra golfbanor och många möjligheter till dykning, snorkling och ridning.

Salou – stränder och nöjespark
Solresor har resor till flera hotell på Costa Dorada, på orten Salou, och det är också här som några av de allra bästa stränderna på Costa Dorada finns. Du hittar även en stor nöjespark - PortAventura - och Solresor har flera hotell på området - dessutom med gratis tillgång till PortAventura Park!

Städer och byar på Costa Dorada
Från Salou har du nära till staden Tarragona - en genuint spansk stad med en vacker äldre stadsdel, fiskekvarter med restauranger, strandpromenad och stränder runtomkring. Besök också gärna Antoni Gaudís födelseort Reus samt vindistriktet Priorat och fiskebyn Cambrils.

Katalanska och spanska matupplevelser
Det katalanska köket har mycket att erbjuda - exempel på klassisk katalansk mat är olika sallader, skaldjur, fisk och soppor samt den självklara efterrätten Crema Catalana. Du hittar även vällagade spanska klassiker här, som paella och tapas (oftast baserade på ost, grönsaker, fisk eller skaldjur).

Barcelona – perfekt för en dagsutflykt
När du reser till Costa Dorada har du Barcelona nära till hands – en dryg timmes resa med tåg och en och en halv timmes resa med bil från Salou. Barcelona är en av Europas ledande städer inom mode, historia och arkitektur – särskilt vad gäller modernismen och Antonio Gaudís skapelser som har satt sin prägel på staden. Upptäck gärna dem, och Barcelonas medeltida centrum Barri Gòtic samt promenera på stranden Barceloneta som ligger ett stenkast bort.
Barcelona


OBS. Att bo på Costa Dorada innebär att en turistskatt tillkommer: Lokal skatt måste betalas på hotellet. Se mer under Fakta/väder.

 

 

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7