Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Isla Canela

Karta

Isla Canela

Res med charter till Isla Canela, en exklusiv semesterort på Costa de la Luz i Spanien. Här badar du vid långgrunda stränder med vit, finkornig sand. Isla Canela är en väl utbyggd semesterort, som utöver de fina stränderna har en 18-håls golfbana och en trevlig småbåtshamn. Som omväxling till lata dagar på stranden, finns flera närbelägna utflyktsmål i både Portugal och Spanien.

På gränsen till Portugal
Isla Canela ligger på en naturlig sandö, precis invid floden Guadiana, som utgör själva gränsen mot grannlandet Portugal. Denna exklusiva semesterort nås via en bro från staden Ayamonte som ligger ca sex km in landet. Isla Canela har en sju km lång och vitkornig sandstrand som sträcker från floden Guadianas utlopp ända fram till småbåtshamnen Punta del Moral. Här blir det sällan trångt på stranden!

Hotell med strandläge
Nästan alla Solresors hotell i Isla Canela ligger i direkt anslutning till den fina stranden. Här kan du med lätthet kombinera poolhäng med salta dopp i Atlanten. Om du känner för en avstickare till en autentisk spansk småstad, ska du hoppa på bussen till Ayamonte. Här möts du av vitkalkade hus och en allt igenom andalusisk atmosfär.

Spela golf på semestern
Några kilometer ovanför kusten ligger Isla Canelas golfbana med 18 hål. Om du framför allt vill spela golf på semestern, ska du boka Solresors greenfeepaket med boende på Hotel Isla Canela Golf. Då bor du på ett hotell av hög klass i direkt anslutning till banan. Om du väljer att boka Solresors prisvärda greenfeepaket, ingår golfspel varje dag (18 hål/dag) i resans pris.

Utflykt till Sevilla
Costa de la Luz bjuder på många intressanta utflyktsmöjligheter. Till den romantiska staden Sevilla, tar du dig på ca 1,5 timmes bil- eller bussresa. Sevilla är en storstad (Spaniens fjärde största!) med en bevarad äldre stadskärna, en mäktig katedral, klocktornet La Giralda och det arabiska fortet Alcázar. Här finns också ett stort utbud av klassiska andalusiska tapasbarer och sofistikerad shopping längs eleganta Calle Sierpes.

Andalusien och Algarve med hyrbil
Costa de la Luz lämpar sig väl för dig som vill resa runt i hyrbil på egen hand. Vägnätet är bra och på någon timme tar du dig till Andalusiens vita byar, provinshuvudstaden Huelva eller till Sevilla. Läget lämpar sig även för dagsutflykter till grannlandet Portugal och någon av Algarves fina badorter.

Dela nuvarande URL via E-mail