Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Fly & Drive Madeira

4

Upptäck Madeira på egen hand under en skön semestervecka!
Med Solresors Fly & Drive Madeira har du friheten att själv planera dagsprogrammet och uppleva Madeiras natur och kultur på nära håll. Hotellen är speciellt utvalda för att ge dig många och varierade upplevelser av den vackra ön. Besök mysiga småbyar, ät god mat, bada i Atlanten vid någon av öns många havsbad och kom den unika naturen nära. Möjligheterna är många under denna härliga vecka. Solresor har förbokat hotellen och hyrbilen, så för dig är det bara att ge dig ut och njuta av alla upplevelser som väntar!
Vid ankomst till flygplasten möts du av vår platspersonal och erhåller välkomstbrev, informationsmaterial rörande Fly & Drive Madeira och vouchers till er hyrbil. Hyrbilen hämtas och returneras på flygplatsen i samband med hemresa.

Teckna Goudas reseförsäkring
Visste du att det är extra förmånligt att teckna Goudas reseförsäkring när du har hyrbil på resmålet? Du betalar ingen självrisk för det som ingår. Dessutom kan du få ersättning för självrisken i hem- och bilförsäkringen om något händer när du är på resa. Gouda ersätter alla skador på din bil upp till max 10 000 kr. Med denna försäkring kan du njuta av din semester i lugn och ro.
Läs mer om reseförsäkringen här

Se program och priser längre ner på sidan och boka din resa redan idag!

Solresor reserverar sig för att programmet kan komma att justeras under resan, på grund av lokala förhållanden eller andra oförutsedda händelser.

Resans höjdpunkter
  • Flygresa tur/retur
  • Hyrbil kategori B* Seat Ibiza, Renault Clio eller liknande
  • Två nätter på fyrstjärniga Vila Gale i Santa Cruz med frukost
  • Tre nätter på fyrstjärniga Monte Bar Palace i Ponta Delgada med frukost
  • Två nätter på femstjärniga Savoy Saccaharum i Calheta
  • Välkomstbrev, vägbeskrivningar och informationsmaterial med mera får du vid ankomst *Vid bokning av fyra vuxna finns möjlighet att uppgradera hyrbilen till kategori D (dvs kombi)
Se hela listan här

Priser

Vi beklagar, vi kunde ej hitta några resor som matchar ert sök.

Santa Cruz – Två nätter

I Santa Cruz på sydöstra Madeira bor du i en genuin liten stad med välbevarad bebyggelse och mysig atmosfär. Smågatorna kantas av trevliga butiker, kaféer, restauranger och en saluhall fylld av färska råvaror. Längs havet finns en inbjudande strandpromenad och en klapperstenstrand som inbjuder till salta bad. Vill du besöka Funchal tar du dig dit på cirka 20 minuter med bil – enkelt och smidigt. I två nätter bor du på fyrstjärniga Vila Gale som ligger vackert beläget med utsikt över Atlanten. 

Ponta Delgada – tre nätter

Ponta Delgada är en liten by belägen på norra Madeira och på vägen hit passerar du Santana. Stanna gärna och se de klassiska trekantiga Madeirahusen med halmtak. På väg mot hotellet kommer du även att se Madeiras högsta berg Pico Ruvio. Hotellet Monte Bar Palace ligger högt över havet med milsvid utsikt längs öns dramatiska och enastående nordkust. Här bor du i tre nätter och har flera möjligheter att utforska omgivningarna. Gör en vandring på Pico Ruvio eller koppla av i Ponta Delgadas centrum. Det finns ett fåtal butiker, kaféer och restauranger. En kort biltur västerut ligger kuststaden São Vicente med flera trevliga restauranger alldeles vid havet och tar du dig hit måste du besöka de unika lavagrottorna. 

Calheta – två nätter

Efter tre nätter på norra Madeira fortsätter färden mot den sydvästra sidan som är känt för sitt varma och stabila väder. I den lilla kuststaden Calheta, som också är en av de äldsta regionerna på Madeira, finns en trevlig marina med mysiga kaféer och restauranger. På hotell Savoy Saccaharum har du tillgång till en strand med importerad sand - perfekt för avkopplande dopp i havet efter dagens bilturer! I området odlas mycket av öns sockerrör och i Calheta kan du göra ett besök på en av de sockerrörsfabriker som bland annat tillverkar Madeiras prisbelönta rom.

Trevlig resa och välkommen tillbaka!

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail