Pestana Bahía Praia Nature & Beach Resort

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Nyrenoverat förstaklasshotell med naturskönt strandläge!

Den välrenommerade hotellkedjan Pestana genomförde under vintern 15/16 en omsorgsfull renovering av gamla Hotel Bahía Palace och slog under våren upp portarna för ett förstaklasshotell i helt ny tappning under namnet Pestana Bahia Praia Nature & Beach Resort. Hotellet ligger naturskönt beläget vid en av São Miguels absolut bästa sandstränder Água d´Alto, ca 20 vackra kustkilometer öster om Ponta Delgada. São Miguel kallas av portugiserna för Ilha Verde, Den Gröna Ön, vilket är lätt att förstå vid en studie av omgivningarna runt Pestana Bahia Praia. Här visar naturen hela sitt yppiga överflöd med förföriskt skiftande landskap och frodig, frisk och fräsch grönska.

Hotellet erbjuder ett bekvämt boende i luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum eller juniorsviter med balkong. På hotellets poolområde med utsikt över stranden och havet finns bl.a. stor lagunformad pool med barnpoolsavdelning, solsängar och pool-/snackbar. Halvpension rekommenderas varmt och efter den fina middagsbufféen blir baren den naturliga samlingspunkten för utbyte av dagens naturupplevelser. En stillsam kvällspromenad längs den långa sandstranden är ett annat ypperligt sätt att smälta den goda maten på. I hotellets spaavdelning finns ett litet gym och bastu. Hotellet har två tennisbanor och till Furnas fina golfbana är det endast 15 km. Lokalbussen till bl.a. Vila Franca do Campo och huvudstaden Ponta Delgada stannar strax utanför hotellområdet. Det i det närmaste oslagbara strandläget och Pestana Bahia Praia fina hotellfaciliteter öppnar alla möjligheter till att kombinera utflykterna och det intressanta utforskandet av den botaniska trädgårdsön São Miguel med en mer traditionell sol- och badsemester.

Om hotellet
Antal rum 102
Avstånd till centrum 5 km (Vila Franca do Campo)
Avstånd till strand 50 m
Byggår 1985
Gym Ja (litet)
Hiss Ja
Internet Gratis WiFi på hela hotellet
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2016
Våningar 6

Officiell klass:
4 stjärnor

Rumstyper:
Nyrenoverade, moderna och luftkonditionerade dubbelrum och juniorsviter med fräscht badrum samt balkong. Satellit-TV, WiFi, minibarkylskåp. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, havsutsikt, halvpension.


Karta

Dela nuvarande URL via E-mail