Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Nytt och modernt designhotell på första parkett i Ponta Delgada!
 
Så sent som i juni 2016 slogs portarna upp för toppenfina Hotel Azor längs havs- och hamnavenyn i São Miguels huvudstad Ponta Delgada. Här erbjuds ett modernt och mycket bekvämt boende på ett utmärkt och omsorgsfullt inrett designhotell bara ett stenkast från marinan, segelbåtarna och de trevliga restaurangerna, barerna och terrasserveringarna i anslutning till hamnen.

De välutrustade och fräscha dubbelrummen har alla balkong med havsutsikt, liksom de rymliga familjerummen bestående av två rum med dörr mellan.  Inredningsdetaljer och utrustningsnivå vittnar om ett förstaklasshotell av modernt snitt.

På Hotel Azor erbjuds även trivsamma gemensamma hotellmiljöer med bl.a. en välkomnande receptionslobby, utmärkt restaurang samt en mycket trevlig s.k. lobbymarket som närmast för tankarna till en saluhall i miniatyr där du t.ex. kan njuta av ett glas vin, lite ost eller kanske en glass?

Utsikten över marinan, segelbåtshamnen och havet gör sig ständigt påmind och uppe på hotellets tak finns bl.a. en solterrass, trivsam bar och en panoramapool med utsikt över Ponta Delgadas vackra omgivningar. Nya Hotel Azor är helt enkelt en utmärkt utgångspunkt och bas för upptäckandet av ön São Miguel.

Om hotellet
Avstånd till centrum 100 m
Bar Ja
Byggår 2016
Havsbad 100 m
Hiss Ja
Internet Ja WiFi (gratis på hela hotellet)
Kassafack Ja
Våningar 7

Officiell klass: 5 stjärnor

Rumstyper: Luftkonditionerade dubbelrum med balkong och havsutsikt samt rymliga familjerum bestående av två rum, två badrum, balkong och havsutsikt. Satellit-TV, minibar samt trådlöst internet (WiFi). 2 respektive 4 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval: Dubbelrum för eget bruk, halvpension (meny, ej buffé).

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail