Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
Storstad

Solar do Conde bungalower

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Pool
  • Restaurang

Solar do Conde ligger mycket naturskönt beläget i ett stort grönskande parkområde utanför byn Capelas, dryga milen från huvudstaden Ponta Delgada. Här erbjuds ett spännande, naturskönt och lite annorlunda bungalowboende i herrgårdsmiljö på grevens ägor med anor ifrån 1600-talet.

De rymliga och välutrustade bungalowerna har en elegant inredning i rustik stil. Den friska doften av parkens rika växtlighet slår emot besökaren varje morgon terrassdörrarna slås upp. I anslutning till receptionsbyggnaden finns ett trevligt poolområde och Solar do Condes restaurang och bar i 1600-talsstil bjuder på en utsökt miljö för stillsamma kvällar med god mat och dryck. Ner till havet är det bara en kilometer.

I den pittoreska lilla byn Capelas finns ett mindre antal affärer, restauranger och barer. Golfbanan Batalha ligger bara 6 km bort. På Solar do Conde kan det azoriska lugnet och naturens skönhet insupas i en miljö omsluten av varm grönska och aromatisk blomsterprakt.

Om hotellet
Ja
Antal rum 30
Avstånd till busshållplats 100 m
Avstånd till centrum Ponta Delgada 12 km
Avstånd till lokalt centrum Capelas 2 km
Byggår 1985
Havsbad 800 m
Hiss Nej
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2012
WiFi Gratis i i allmänna utrymmen
Våningar 1-2

Rumstyper:
Välutrustade tvårumsbungalower med sovrum eller sovloft, vardagsrum, pentry, badrum och terrass. Sammanbyggda två och två i ett plan eller i två plan med sovloft i radhuslänga. Telefon, satellit-TV och hårtork. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar (bäddsoffor).

Tillval:
Bungalow för eget bruk.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail