Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
Storstad

Hotel Vale do Navio

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang


Hotel Vale do Navio är ett av öns modernaste hotell, byggt så sent som 2009. Läget är bra i naturskön miljö, i utkanten av den lilla byn Capelas och på gångavstånd till ortens fina havsbad. Här bor du ”på landet” i ett område med relativt få turister, men med kort pendlingsavstånd (13 km) in till öns huvudstad Ponta Delgada.

Hotellet har mycket modern inredning i både lobby och rum. Det fina poolområdet omges av blomstrande grönska och delas med lägenhetshotellet Acorsonho som drivs av samma ägare. På hotellet finner du även ett välutrustat och mycket fräscht gym, inomhuspool, jaccuzzi och bastu. Möjlighet finns att köpa olika Spa-behandlingar, bl.a. massage. I trädgården finns en minigolfbana och lekplats.

Hotel Vale do Navios restaurang håller hög klass och vi kan varmt rekommendera dig att boka halvpension – då ingår både frukost- och middagsbuffé.

I byn Capelas finns några restauranger samt matbutik. För större nöjes- och shoppingutbud tar du dig till Ponta Delgada på ca 20 minuter med buss eller taxi. Du har också nära till golfbanan Batalha som ligger ca 6 km från hotellet.

Om hotellet
Antal rum 74
Avstånd till centrum Ponta Delgada 13 km
Avstånd till lokalt centrum Capelas 500 m
Bastu Ja
Byggår 2009
Fitnesscenter / Gym Ja
Havsbad 900 m
Hiss Ja
Poolhanddukar Mot avgift
WiFi Gratis
Våningar 4

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, telefon, minibar (avgift), kassafack, badrum med hårtork samt balkong/terrass. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd för barn.

Tillval:
Halvpension, enkelrum.

Övrigt:
Regelbunden bussförbindelse till Ponta Delgada under dagtid. Taxi till Ponta Delgada kostar ca € 12.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail