Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Kombinationsresa Terceira & São Miguel

4
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

 • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Information

 • Gratis WiFi
 • Luftkond.
 • Pool
 • Restaurang


Kombinera två azoriska öar under en spännande semestervecka!


Med Solresors kombinationsresa besöker du på egen hand två av Azorernas öar. Flyget från Sverige tar dig till Ponta Delgada på huvudön São Miguel. Dagen efter fortsätter du med inrikesflyg till Terceira där du kommer att bo tre nätter på det fina hotellet Hotel Azoris Angra Garden. Under vistelsen på Terceira ingår hyrbil så att du kan utforska hela ön i ditt eget tempo. Efter några händelserika dygn flyger du tillbaka till São Miguel för att avsluta semestern med tre nätter i Ponta Delgada.

Terceira
Terceira är den till ytan tredje största ön i den azoriska ögruppen och bjuder på en lång rad starka naturupplevelser. Här möts du av ett mycket varierat landskap med frodigt gröna fält och ängar, vulkankratrar, skogsområden och basaltgrottor. Angra do Heroísmo fick stadsstatus redan 1543 och är en imponerande stad med säregen arkitektur. 1980 förstördes Angra av en jordbävning men har sedan återuppbyggts och finns idag på UNESCOs världsarvslista. Från maj till slutet av oktober finns möjlighet att ta del i de lokala festligheterna kring Terceiras tjurrusningar, en upplevelse du sent kommer att glömma!

Hotel Azoris Angra Garden ligger vid det gamla torget Praca Velha mitt i centrum av den vackra staden Angra do Heroismo. Från hotellet är det gångavstånd till många trevliga restauranger och caféer.

São Miguel
Efter tre händelserika dygn på Terceira returnerar du hyrbilen och flyger tillbaka till São Miguels huvudstad Ponta Delgada. Här bor du på centralt belägna Hotel Azoris Royal Garden med gångavstånd till Ponta Delgadas charmiga centrum och nya eleganta marina. Skulle du vilja upptäcka mer av ön finns möjlighet att boka någon av Solresor utflykter, t.ex. till Tvillingsjöarna eller vulkankratern i Furnas.

Combo Terceira & São Miguel omfattar:

 • 3 nätter på Hotel Azoris Angra Garden i Angra do Heroísmo
 • 4 nätter på Hotel Azoris Royal Garden i Ponta Delgada
 • Inrikesflyg Ponta Delgada-Terceira t/r
 • Hyrbil kategori B, 3 dygn under vistelsen på Terceira
 • Frukost på samtliga hotell
 • Vägbeskrivning och tips om utflyktsmål på Terceira
Om hotellet
Avstånd till centrum 2 km/400 m
Internet WiFi i lobby och rum, gratis
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Ja

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-tv, kassafack (avgift), badrum med hårtork samt balkong. På Terceira Mar har alla rum dessutom havutsikt. Två ordinarie bäddar samt en extrabädd.

Tillval:
Enkelrum.

Officiell klass:
Hotel Azoris Angra Garden: 4 stjärnor.
Hotel Azoris Royal Garden: 4 stjärnor.

Observera:
Resan är upplagd så att du bor första natten i Ponta Delgada, natt 2-4 på Terceira och natt 5-7 i Ponta Delgada. Vid avresa 21/3-18/4 2016 gäller följande program: natt 1-2 i Ponta Delgada, natt 3-5 på Terceira och natt 6-7 i Ponta Delgada. Exakta tider för inrikesflyget mellan Ponta Delgada och Terceira (flygtid ca 25 min) meddelas vid ankomst till Ponta Delgada. Transfer bokas som ett tillägg, och innefattar då transfer till och från flygplatsen i Ponta Delgada (totalt fyra transporter). På Terceira tar du dig själv till och från flygplatsen med hyrbilen som ingår i paketet.

Vistelsen på Terceira är på egen hand. Solresor har ingen personal på ön, men reseledare i Ponta Delgada nås på servicetelefonen.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail