Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Senhora da Rocha

Karta

Senhora da Rocha

Res med charter till Senhora da Rocha, ett skönt avslappnat sol- och badresmål där de för Algarvekusten karaktäristiska sandstränderna med de karga klipporna som vacker kuliss är framträdande. I Senhora da Rocha och intilliggande orten Armacão de Pera finns ett litet men gott utbud av restauranger, barer och caféer. Här är tempot lite lägre, det lokala livet mer framträdande och det är lätt att koppla av och hamna i rätt semesterkänsla. Önskas någon eftermiddag eller kväll ett besök till mer liv och rörelse rekommenderas en taxiresa till Albufeira.  
 
Bo med Solresor i Senhora da Rocha
Samtliga av hotellen i Solresors program har antingen direkt strandläge eller en kort promenad till de imponerande sandstränderna. Här är utbudet brett och täcker in allt från lägenhetsboende av god medelklass till stort familjevänligt all inclusive-hotell med mycket faciliteter. Därutöver kan du välja att bo direkt på stranden med frukost eller halvpension. Våra hotell ligger också med bekvämt promenadavstånd till utbudet av restauranger och barer i Senhora da Rocha och Armacão de Pera. 

Albufeira och Vilamoura
Albufeira är en stad med ett brett och livligt nöjesutbud och gott om restauranger, barer och caféer. Här finns mysiga gränder i de gamla stadsdelarna samtidigt som det erbjuds modern shopping i snygga, ljusa varuhus. Det är alltid nära till havet och de imponerande sandstränderna. Vilamoura är ett världsberömt resmål bland golfare världen över med en mängd högklassiga golfbanor men här erbjuds mycket mer än så. Här finns givetvis breda, långsträckta stränder men också en läcker marina, casino och hotell av bästa märke i ett resmål med internationell atmosfär.

Utflykter i Algarve
Det finns gott om sevärdheter i och omkring Algarvekusten. Följ med till det dramatiskt karga och vackra västra Algarve där du får besöka Lagos, Sagres och Europas sydvästligaste punkt Cabo de São Vicente. Ta del av östra Algarve med regionhuvudstaden Faro, den lilla staden som ofta kallats ”Queen of the Algarve”; Tavira och kom hela vägen bort till Vila Real do Santo Antonio vid floden Guadiana, som utgör en naturlig gräns mellan Portugal och Spanien.  Under en heldag i grannlandet ges du möjlighet att ta del av lika vackra som häftiga Sevilla. Du får chansen att besöka bl a katedralen, klocktornet La Giralda och Maria Luisa-parken och du får gott om tid att på egen hand insupa stadens atmosfär, slappa på en uteservering eller shoppa. Övriga utflyktsmöjligheter värda att nämna är jeepsafari, båtturer, Quarteira market och Lissabon. 

Dela nuvarande URL via E-mail