• Familjerum

Sun Resort

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Utsökt semestermiljö med bästa tänkbara läge!

Sun Resort är en mycket trevlig semesteranläggning med bästa tänkbara läge i den trivsamma staden Herceg Novi. Här erbjuds en sol- och badmiljö utöver det vanliga. Från hotellet, som ligger på första parkett framför havet, har du promenadavstånd till allt vad den underbara staden Herceg Novi har att erbjuda i form av spännande arkitektur, mysiga små gränder, restauranger och affärer.

På Sun Resort erbjuds ett flertal olika boendealternativ. Här kan du välja mellan boende i dubbelrum med eller utan balkong/terrass, mindre dubbelrum "Economy" utan balkong eller rymliga familjerum. Alla rum har ett särskilt system för att reglera rumstemperaturen (baserat på havsvatten) kombinerat med kylaggregat. Oavsett vilken typ av boende du väljer så är frukostbuffé inkluderat i priset. Hotellets restaurang har såväl inomhus- som terrasservering där du kan avnjuta dina måltider i en härlig atmosfär (halvpension kan bokas mot tillägg).

Från poolområdet har du en underbar utsikt över Adriatiska Havet och här finns såväl vuxenbassäng som barnpool. Solsängar, parasoll och poolhanddukar är inkluderat i priset och sol- och badmiljön är härligt inbjudande. Anläggningen erbjuder också ett modernt hälsocentrum för lite extra njutning och välbefinnande med möjlighet till olika typer av behandlingar (mot avgift). I hälsocentrat har du tillgång till bastu och jacuzzi utan extra kostnad.

Sun Resort är helt enkelt en komplett semesteranläggning som erbjuder ett bekvämt och fräscht boende i såväl dubbelrum som lägenheter, fina faciliteter och en ypperlig semestermiljö.

Om hotellet
Antal rum 229
Avstånd till centrum 400 m
Avstånd till strand 20 m (Havsbad)
Bastu Ja (gratis)
Byggår 60-talet
Hiss Ja (i huvudbyggnaden)
Internet Ja, WiFi i allmänna utrymmen (gratis)
Kassafack Ja (gratis)
Poolhanddukar ja (deposition)
Renoverat 2006/2007
Våningar 5

Rumstyper:
- Familjerum med balkong/terrass.
- Familjerum med litet kök, balkong/terrass
- Dubbelrum med balkong/terrass och havsutsikt (huvudbyggnaden)
- Mindre dubbelrum "economy" utan balkong/terrass
- Dubbelrum utan balkong/terrass
- Dubbelrum med balkong/terrass

Samtliga boendealternativ är utrustade med komplett badrum, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork och internetuppkoppling (kabel). Rummen har två ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval:
Enkelrum, havsutsikt, halvpension.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Observera:
En del trappor och nivåskillnader på hotellet och i närområdet.

Sun Resort består av flera byggnader, endast dubbelrum med havsutsikt ligger i huvudbyggnaden. Familjerum, dubbelrum med/utan balkong/terrass och dubbelrum economy ligger i separata byggnader på hotellområdet.

Solresor:
Vistelsen på Sun Resort sker i huvudsak på egen hand med begränsad reseledarservice. Solresors reseledare når du via vår servicetelefon (samtal och sms) och e-mail. Kontaktuppgifter får du vid ankomst.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail