Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Bijela

Resor till Bijela i Montenegro – en genuin pärla i hjärtat av vackra Kotorbukten. Bukten är korad till en av världens vackraste bukter.

Bijela

Vid Kotorbuktens dramatiska och vackra landskap ligger den lilla fiskebyn Bijela. Genuint, gemytligt och gästvänligt blickar den charmiga byn ut över bukten och bergen runt omkring formar ett sagolikt landskap. I Bijela råder ett lugn med avslappnad atmosfär och längs de trånga gränderna hittar du flera tavernor som serverar montenegrinska läckerheter. Bijela och dess omgivningar präglas av lummig grönska och byn ger fantastiska möjligheter för dig som vill ha en aktiv semester. Forsränning, cykelturer och vandringsleder erbjuds i närheten.

Montenegro

Montenegro är ett underbart resmål att upptäcka på egen hand och du kan ta dig runt i det dramatiska landskapet med buss eller hyrbil. Bijela ligger 13 kilometer från Herceg Novi och 23 kilometer från gränsen till Kroatien. Cirka 40 minuter från Bijela ligger den vackra och antika staden Kotor som är utnämnt som världsarv av Unesco och påminner om Dubrovnik.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail