• Montenegro

Karta

Montenegro

Montenegro är en riktig medelhavspärla som haft en enorm utveckling de senaste åren och som på kort tid blivit ett mycket populärt och uppskattat charterresmål. Med sin storslagna natur, kristallklara vatten och gästvänliga människor har Montenegro allt man kan önska sig på sin semester.

Den milslånga kustremsan bjuder på härliga stränder och små undangömda badvikar. Här finns mäktiga berg och höga klippor, storslagna nationalparker och grönskande landskap. Mysiga kullerstensstäder med trevliga restauranger och god mat i avslappnad atmosfär höjer semesterbetyget ytterligare.

En aktiv semester
I Montenegro är också möjligheterna till en aktiv semester lysande. Forsränning i den virvlande Tara-floden på botten av ravinen Tara, som är den näst största ravinen i världen, är en upplevelse. De dramatiska Durmitor bergen bjuder in till sportaktiviteter som cykling, vandring och klättring. Solresors Montenegro erbjuder boende på hotell med utsökt semestermiljö nära både centrum och bad.

Rundresa genom fyra länder
Följ med Solresor på en resa genom Illyrien och upptäck fyra spännande länder, Kroatien, Montenegro, Albanien och Makedonien. En resa fylld av kultur och historia, natur och arkitektur. Här besöker vi den medeltida staden Dubrovnik,färdas längs Montenegros underbara kustremsa, upplever annorlunda Albanien och beskådar världskulturarv i natursköna Makedonien.

Resor till Montenegro

Dela nuvarande URL via E-mail