Hotel Valamar Crystal

4
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Bra boende i gröna omgivningar med havs- och stadsnära läge!

Valamar Crystal har ett riktigt fint läge, i härligt gröna omgivningar direkt vid havet. Inom hotellet finns gott om faciliteter och tillsammans med närliggande systerhotellet Valamar Diamant utökas utbudet dessutom med spa, träningscenter, tennisbanor m.m. För de yngre gästerna finns Maro Club, en internationell barnklubb med animationsteam som under högsäsongen (jun-aug) arrangerar mängder av aktiviteter. På Valamar Crystal spenderar du bekväma dagar i det sköna poolområdet som innefattar pool, barnpool, solstolar, parasoll och en snack-/poolbar. Ett stenkast nedanför poolområdet väntar klapperstenstranden och det härliga Adriatiska havet.

Här bor du i dubbelrum med utsikt mot omgivningarna och med frukost inkluderad i din bokning. Balkong/terrass kan bokas mot ett tillägg precis som halvpension.

Precis som på alla Valamar-hotell erbjuds du här högklassig mat och dryck. Frukost är inkluderad i din bokning och du kan mot ett tillägg boka halvpension. Inom hotellet ryms en huvudrestaurang som serverar frukost- och middagsbuffé samt en lobbybar resp. en snack-/poolbar. Ett par kvällar i veckan arrangeras temamiddagar med inriktning på det kroatiska respektive medelhavsköket. Med en promenad genom parker och grönområden längs med havet tar du dig in till gamla stan och dess folkliv och fina utbud av butiker, restauranger och barer. Du kan också välja att åka med turisttåget som, mot en avgift, trafikerar centrala Poreč t o r flera ggr dagligen.

Om hotellet
Antal rum 223
Avstånd till centrum 1 km Poreč
Avstånd till strand 100 m
Byggår 1970
Gym Ja (på grannhotellet Valamar Diamant)
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja (på grannhotellet Valamar Diamant)
Internet Ja (gratis Wi-Fi i lobby och Internethörna mot avgift)
Kassafack Ja (gratis)
Lekplats Ja
Poolhanddukar Ja (gratis)
Renoverat 2007
Tennis Ja (på grannhotellet Valamar Diamant mot avgift)
Våningar 6

Rumstyper:
Ljusa, luftkonditionerade dubbelrum med utsikt mot omgivningarna, kassafack, satellit-TV, minibar, hårtork och telefon. Balkong/terrass mot tillägg. Dubbelrum med två ordinarie bäddar och en extrabädd. Frukost är inkluderad.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, balkong/terrass, halvpension.

Officiell klass:
4 stjärnor

Övrigt:
Poolerna är saltvattenspooler.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail