Premium Dubrovnik

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om premiumresan

Denna stad anses av många vara en av världens vackraste platser, ett romantiskt resmål att upptäcka i ett avslappnat tempo.

Den medeltida gamla stadskärnan, upptagen på UNESCO:s världsarvslista, ligger på en udde ut mot Adriatiska havet och är omgärdad av en nästan 2 km lång ringmur. Den imponerande Pileporten är från början av 1500-talet och markerar Gamla stans början.

Innanför murarna är det bilfritt och här känner du historiens vingslag när du tar dig fram längs ringlande kalkstensgränder bland butiker, caféer och restauranger varvat med kulturella sevärdheter och byggnadsverk. Vistelsen blir ett minne för livet och kommer att etsa sig fast som en av dina mest romantiska och intressanta resor.

Vi bor på ett populärt hotell av god mellanklass tio minuters buss-/ taxiresa från de gamla stadsdelarna. Det fi nns två stränder att välja mellan i hotellets närhet; antingen den lugna privata stranden eller stenstranden Copacabana, av många ansedd som en av Dubrovniks bästa stränder.

Allt detta ingår i priset:
• Boende på Hotel Argosy inkl. halvpension. Gemensam middag varje kväll på hotellet.

• Utflykt: Dubrovniks hemligheter - mångfacetterad stadsrundtur (halvdag).

• Utflykt: Mostar - en smältdegel av olika kulturer och religioner i samma lilla stad! Besök till den fantastiska lilla staden i grannlandet Bosnien Hercegovina. (heldag exkl lunch).

• Utflykt: Montenegro - Det är få platser som kan jämföras med den naturliga skönhet som kännetecknar Kotorbukten, och den påminner om de norska fjordarna. Vi passerar åtskilliga små byar längs med kusten och tar en båt till den lilla ön "Gospa od Skrpjela". Nästa pärla som vi besöker är Kotor där vi går en guidad stadsvandring. Vi beskådar detta lands otroliga skönhet samtidigt som vi tar del av dess unika historia. (Heldag inkl. lunch)

• Utflykt: En smak av Konavle -  vinprovning i vacker miljö. Konavle är ett vackert, grönt och lummigt område precis vid gränsen till grannlandet Montenegro. Här ligger vingårdarna och odlingarna tätt. Vi besöker en familjeägd vingård och lär oss mer om hur druva blir till vin.

• Svensktalande guide/reseledare.

Tillägg:
• Tillägg balkong: från 300 kr.
• Tillägg balkong och havsutsikt: från 700 kr.

Observera att det finns olika rumstyper på Hotel Argosy.
Grundpriset avser rum utan balkong/terrass.

Hotel Argosy

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Nyrenoverat hotell med vacker utsikt över havet!

Trevliga Hotel Argosy ligger, precis som sitt systerhotell, Valamar Club Dubrovnik, på den naturskyddade halvön Babin Kuk strax norr om Gamla Stan. Omgiven av ett grönt och lummigt parklandskap har hotellet en vacker utsikt över Adriatiska havet och Elafitiöarna.

Denna lugna medelhavsoas, vars namn härstammar från ett lokalt handelsskepp från 1600-talet, är idealisk för en avkopplande semester. På Argosy kan såväl par som familjer till fullo njuta av sol och bad i de fridfulla omgivningarna. Önskar du liv och rörelse är det korta avståndet in till Gamla Stan, ca 10 minuter med buss eller taxi, en stor fördel. Här inne väntar en rad trevliga restauranger, barer och terrasserveringar i ytterst trivsam och historiskt intressant miljö. Dessutom finns här ett rikt utbud av exklusiva butiker för den som önskar ta en shoppingrunda under semestern.

På Hotel Argosy bor du i modernt och funktionellt utrustade dubblerum med eller utan balkong (balkong och havsutsikt mot tillägg). Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårfön och badrum. Hotellet har ett trevligt poolområde med såväl vuxenbassäng som separat barnpool för de minsta. I hotellets restaurang, som dagligen dukar upp läckra bufféer, finns möjlighet till njutningsfulla måltider såväl inomhus som på en terrasservering utomhus med fantastisk utsikt över det Adriatiska havet.

Hotellet delar stränder med sina systerhotell, Valamar Club Dubrovnik, Dubrovnik President och Tirena. Det finns två stränder att välja mellan. Den lugna privata stranden i anslutning till Dubrovnik President eller stenstranden Copacabana c:a 200 meter från hotellet - av många ansedd som en av Dubrovniks bästa stränder. Som så ofta i den välrenommerade hotellkedjan Valamars regi bor du på Hotel Argosy helt enkelt komfortabelt i en härlig semestermiljö.

Om hotellet
Antal rum 380
Avstånd till centrum 6 km Dubrovnik
Avstånd till minimarket 300 m
Avstånd till strand 250 m
Byggår 1976
Hiss Ja
Internet Ja, WiFi i rum och lobbyn (gratis)
Kassafack Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2013
Tennis Ja, mot avgift
Vattensportcenter Ja (avgift)
Våningar 3

Rumstyper:
Dubbelrum med eller utan balkong/terrass. Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon och badrum. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Enkelrum, balkong/terrass, havsutsikt, halvpension.

Officiell klass:
4 stjärnor

Observera:
Kuperad omgivning. Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail