Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Karta

Nusa Dua

Nusa Dua ligger på Balis sydspets och är ett lugnt och stilla område med lång sandstrand där palmerna vajar lojt i vinden och vattnet är ljummet och skönt. Längs stranden finns en 7 km lång strandpromenad kantad med små butiker, caféer och restauranger.

Hit åker du om du verkligen vill slappna av och njuta av en rofylld semester. Här finns ett bra utbud av restauranger och affärer men inte något utbrett nattliv. Nusa Dua passar därför utmärkt för par och barnfamiljer som söker lugn och ro.

Vill man ha mer puls och nattliv, kan man enkelt ta sig med taxi till Kuta Beach som ligger endast 30 minuter därifrån.

 
Se havssköldpaddornas ö
Om du vill uppleva något alldelles speciellt på din semester, ska du åka med en av glasbottenbåtarna ut till Serangan Island, sköldpaddsön. Ombord på båten kan du se det fascinerande undervattenslivet med sköldpaddor och korallfiskar i alla dess färger och former. Serangan Island är ett fridlyst område och här tar man hand om sköldpaddsäggen i särsklida hus tills de kläcks. Därefter släpper man ut ungarna på stranden och de lunkar sakta ner mot havet och sjunker ner i det ljumma vattnet.


Spela golf
Nusa Dua är ett perfekt resmål om du vill kombinera din semster med golfspelande. Nusa Dua Golf and County Club är en av Balis tre bästa golfbanor och kanske den mest populära tack vare sin vackra placering vid havet med fantastisk utsikt.

Havets enorma krafter
I Nusa Dua finns en imponerande klippformation som kallas Water Blow. Här kolliderar vågorna med enorm kraft mot klippväggen och skapar ett jättelikt plask, som om vattnet exploderar. Det är fantastiskt att stå här och beundra vilka krafter och skådespel naturen kan skapa. I området runt omkring arrangeras ofta utställningar, festivaler och andra internationella arrangemang.

Dela nuvarande URL via E-mail