Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Lindos

Res med charter till underbara Lindos på Rhodos och upplev Grekland på riktigt. Möt de vitkalkade husen, ljusblåa taken och den charmiga atmosfären i Rhodos vackraste by. Besök Akropolis och njut av den avkopplande miljön vid de gyllene stränderna. Bo på vuxenhotellet Lindos Memories som erbjuder havsnära läge i lugna omgivningar – upptäck Lindos idag!

Lindos - den vita staden

Några kilometer norr om Kiotari finner du Rhodos pärla, Lindos, även kallad den vita staden. Lindos är en idyllisk liten stad där alla hus är karaktäristiskt grekiskt vita. De vitkalkade husen är uppbyggda på en klippa som omsluts av det vackra azurblå havet. Högst upp, som en krona över stadens mitt, finns ett spektakulärt Akropolis. Lindos ligger på öns östra sida, vilket innebär att det är mer vindstilla än på västkusten. I Lindos är det enkelt att njuta av tillvaron. Ta en promenad genom de slingrande gatorna och insup atmosfären. Här hittar du också många restauranger och små kaféer. Flera restauranger erbjuder också vacker utsikt från takterrasserna. Under dagtid flockas många turister i byn för att uppleva den vackra bergsbyn och Akropolis. Mot kvällen lugnar det ner sig och det genuina Lindos träder fram.

Läs mer här!

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Lindos

Solresor i Lindos

Lindos speciella lugn lockar många som värdesätter en rofylld semester. Solresor erbjuder boende strax söder om orten, längs med den fina stranden Lindos Beach. På det fyrstjärniga vuxenhotellet Lindos Memories bor du direkt vid havet och kan njuta av en semester i stilla omgivningar. De flesta hotell i semesterorten är vuxenhotell vilket bidrar till en lugnare atmosfär - perfekt för dig som söker avkoppling och avskildhet.

Sol och bad

I den mysiga viken kan du njuta av både sol och bad längs en av Lindos tre stränder. Vårt hotell ligger vid Lindos Beach och samtliga stränder består av fin sand med klart, grunt vatten. Sol- och badmiljön är med andra ord idealisk. Här finns också vattensporter såsom kajak, trampbåt och båtutflykter.

Rhodos stad

När du bor i Lindos rekommenderar vi att du hyr en bil för att se dig omkring. Missa till exempel inte ett besök i Gamla Stan i Rhodos stad, som utan tvekan är en charmigaste platserna på ön. Rhodos stad är en färgstark mix av moderna barer, butiker och har ett pulserande nöjesliv blandat med genuina grekiska tavernor och kaféer. Gamla stan är en av Europas mest välbevarade medeltidsstäder och här trängs mysiga uteserveringar bland kullerstensgränder och ruiner av korsriddarpalats från 1400-talet. Två stränder, Ellis- och västra stranden, ramar in udden som staden är uppbyggd på. Mellan dessa stränder ligger Mandrakihamnen med de två berömda hjortarna som övervakar inloppet.

Välkommen till Lindos!Dela nuvarande URL via E-mail