Golden Bay lägenheter

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Barnvänligt boende med oslagbart läge i Agii Apostoli!

Golden Bay ligger direkt på stranden i sköna Agii Apostoli. Här bor du verkligen på första parkett utmed en av Chaniakustens bästa stränder. Faktum är att Golden Bay har ortens absolut bästa läge. Det trevliga poolområdet, som också inkluderar barnpool, ligger närmast stranden tillsammans med den läckra poolbaren som har fantastisk utsikt över havet. På stranden nedanför finns inbjudande solstolar och parasoller (mot avgift). Avståndet in till Chania är bara dryga fyra km och till kustens största turistort, Platanias, är det c:a 7 km.

Hotellet har lägenheter med ett eller två sovrum. Alla lägenheter är modernt inredda och har luftkonditionering (avgift), kylskåp, ett litet pentry och antingen balkong eller terrass. På hotellet finns en minimarket med de nödvändiga varorna och en pool/snackbar som serverar kylda och varma drycker samt lättare snacks. På nära gångavstånd finns flera trevliga restauranger och barer.

Golden Bay passar alla typer av resesällskap, såväl par som barnfamiljer. Du bor skyddat längs stranden och har allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Närheten till Chania är naturligtvis ett stort plus. Många väljer att flera gånger under veckan åka in till staden under kvällstid för att här njuta av det stora utbudet av bra restauranger och barer, särskilt i det trevliga hamnområdet. Chania har västra Kretas bästa shopping och många trevliga boutiquer med ett stort utbud av souvenirer, kläder och annat.

Om hotellet
Antal rum 45
Avstånd till centrum 4,5 km Chania
Avstånd till lokalt centrum 0 m Agii Apostoli
Avstånd till minimarket Ja
Avstånd till strand 0 m
Byggår 1995
Hiss Nej
Internet Ja, gratis Wi-Fi i rum och allmänna utrymmen.
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (deposition)
Våningar 2-3

Rumstyper:
Modernt inredda tvårumslägenheter med luftkonditionering (avgift), litet pentry, kylskåp och balkong eller terrass. Tvårumslägenheter med två ordinarie bäddar och två extrabäddar. 

Tillval:
Lägenhet för eget bruk.

Officiell klass:
3 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail