Lägenheter Mistrali

3
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Restaurang

Strandnära lägenhetsboende i genuina Kalives!

Mistrali är ett enkelt och trevligt boende med bra läge i lugna och genuina Kalives. Här har du nära till sköna bad längs den fina sandstranden men har även det avslappnade lokala livet direkt utanför tröskeln. Hotellet har en taverna direkt på stranden och hotellets gäster har även gratis solstolar.

Boendet på Mistrali är i en- eller tvårumslägenheter med balkong/terrass. Här kan du själv avgöra om du med ditt självhushåll lagar måltiderna eller väljer att ta del av det lokala utbudet av mysiga tavernor.

Kalives är precis som grannorten Almyrida ett gemytligt resmål som erbjuder det mesta du kan önska av en lyckad semestervistelse. Här finns ett litet men bra utbud av tavernor och barer - flera med direkt strandläge dessutom. Sköna bad väntar precis framför ditt hotell och de backiga, frodiga omgivningarna bjuder in till aktiviteter som vandringar och cykelturer. Samtidigt är atmosfären på resmålet väldigt avslappnad och passar således även den som trivs bäst med att göra så lite som möjligt.

Om hotellet
Antal rum 15
Avstånd till centrum 23 km Chania
Avstånd till lokalt centrum 200 m Kalives
Avstånd till strand 20 m
Byggår 1993
Hiss Nej
Internet Ja (gratis Wi-fi i rum och allmänna utrymmen)
Kassafack Ja (gratis)
Poolhanddukar Nej
Renoverat 2008
Våningar 2

Rumstyper:
Enkla men trevliga en- och tvårumslägenheter med luftkonditionering (avgift), litet pentry, kylskåp, vattenkokare och balkong eller terrass. Enrumslägenheter med två ordinarie bäddar. Tvårumslägenheter med två ordinarie bäddar och två extrabäddar.

Tillval:
Lägenhet för eget bruk. Officiell klass: 3 stjärnor.

Observera:
Solresors reseledare når du via vår servicetelefon (samtal och sms) och e-mail. Kontaktuppgifter får du vid ankomst. Observera att Solresors utflykter inte är tillgängliga att boka för gäster boende på våra hotell i Almyrida och Kalives.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail