JA Palm Tree Court & Spa

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellfakta

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Lyxigt hotell med egen strand och välfyllt aktivitetsprogram.

Dubai vet hur man skapar en lyxig semestermiljö och JA Palm Tree Court är inget undantag. Här finns allt vad en kräsen semesterfirare kan önska sig så som stora poolområden, trevliga restauranger och mängder av aktiviteter. Här kan du bland annat fördriva tiden med volleyboll, tennis med privatlärare, rida på kameler och mycket mer. Här är det ingen risk att semestern blir långtråkig. Hotellet har även en egen internationell barnklubb som välkomnar barn mellan 4-12 år och här hittas det på dagliga aktiviteter. För de större barnen finns det en uppskattad tonårsklubb för alla mellan 13-17 år. Här har ungdomar en frizon och kan spela tv-spel, fotboll och badminton ostört utan vuxna föräldrar.

Hotellet kan även stoltsera med en egen privat gyllene sandstrand som sträcker sig en kilometer bort. Förutom den palmkantade stranden finns det ett välrenommerat spa och en modern frisörsalong som tål att besökas. Varför inte uppdatera din look under semestern?

Gillar du golf har du kommit helt rätt. Hotellet har en fin 18-hålsbana i anknytning till byggnaden. Njut av en dag på greenen och slå några bollar i eftermiddagssolen, du kan även slappa vid banans eget kafé före eller efter en skön golfrunda.

Hotellet har 11 olika restauranger och barer med olika inriktningar. Prova dig igenom smaker från hela världen under din vistelse. På hotellet kan du välja mellan italienska specialiteter, asiatiska läckerheter eller varför inte njuta av en amerikansk brakmiddag?
Upplev ett hotell som sätter guldkant på din semester!

Om hotellet
Antal rum 208
Avstånd till centrum 46 km
Avstånd till strand 0 m
Byggår 2001
Gym Ja (gratis)
Hiss Nej
Hälsocentrum & Spa Ja (avgift)
Internet Ja
Kassafack Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2012
Tennis Ja
Våningar 3

Rumstyper
Dubbelrum med trädgårdsutsikt, balkong eller terrass. På rummet finns det gratis WiFi, komplett badrum med toalettartiklar, kassafack och luftkonditionering.

Tillval
Juniorsvit, balkong/terrass
Juniorsvit, havsutsikt, balkong/terrass
Svit med balkong/terrass
All inclusive

Officiell klass
5 stjärnor

Läge:
Detta hotell ligger i utkanten av Dubai, i området Jebel Ali. Du tar dig enkelt in till Dubai centrum med taxi eller hotellets shuttle service.

Övrigt:
Hotellet erbjuder shuttle service till Dubai Mall, The Palm och Mall of Emirates.

Observera:
Alkoholhaltiga drycker
Vänligen observera att enligt lokala lagar är det förbjudet att servera alkohol vissa dagar på året. Detta är naturligtvis utanför hotellets kontroll. Som gäst kan du därmed inte begära någon ersättning eller rabatt om sådan händelse skulle inträffa under din vistelse. Detta förbud brukar i regel vara under 24 H.

Säkerhetsdeposition
Många hotell i Förenade Arabemiraten tar ut en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Hotellen föredrar att du använder ditt kredit-eller kontokort. Deposition återbetalas i samband med utcheckning från hotellet och kan även användas till att betala hotellnotan med. Då återbetalning av depositionen sker via lokala banker kan det ta 4-6 veckor innan summan syns på sitt konto, detta ligger helt utöver vår kontroll.
Depositionen kan även betalas med kontanter (Dirham eller Euro), summan återbetalas då i Dirham direkt i samband med utcheckning.

Avstånd till centrum
I Dubai är det svårt att säga vad som räknas till centrum, då det finns flera. Vi har valt att ange avstånd till Burj Khalifa och Dubai Mall, då många anser att de ligger i "centrum".

All inclusive

Allt detta ingår i priset vid köp av all inclusive:
•    Frukostbuffé som serveras 06.30-11.00 i restaurang Fontana
•    Lunchbuffé eller a la carte på valfri restaurang
•    Middag på valfri buffé- eller a la carterestaurant
•    Alla drycker, inkluderat ett visst antal internationella spritmärken
•    Vattensporter (ej motordrivna)
•    Fri entré till Ja Wibit Water Park

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail