Holiday Inn Express Jumeirah

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Restaurang

Bekvämt boende på cityhotell med fantastiskt läge i utkanten av fashionabla Jumeirah området!

Holiday Inn Express ligger i utkanten av det fashionabla Jumeirah området. Hotellet passar dig som uppskattar ett boende med en bra kombination av god service och kvalitet men framförallt ett bekvämt och bra läge. Från Holiday Inn Express har du lätt tillgång till Dubais alla sevärdheter och attraktioner som Dubai Creek, Dubai Museum, den traditionella guld- och kryddmarknaden, Mall of Emirates, The Palm och den snabbt växande Dubai Marina.

Badorten Jumeirah bjuder på en vit sandstrand som kantas av vajande palmer och exklusiva promenadstråk med en mängd restauranger och shopping. Kontinental frukost ingår i priset och serveras i hotellets gemytliga restaurang, för dig som har bokat halvpension serveras det även middag här under kvällstid. Unna dig en cocktail i hotellets lobbybar innan det är dags att bege sig ut och avnjuta kvälls- och nattlivet på någon utav Dubais chica restauranger och barer.

Om hotellet
Antal rum 193
Avstånd till centrum 7 km
Avstånd till strand 7 km
Byggår 2008
Gym Ja
Hiss Ja
Internet Ja, gratis WiFi i lobbyn och rum
Pool Nej
Våningar 6

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, telefon, hårtork, kassafack och kylskåp. 2 ordinarie bäddar. Vid bokning av 2 vuxna och 1 barn, delar barn ordinarie bädd med vuxen.

Tillval:
Enkelrum, halvpension.

Läge:
Hotellet ligger i utkanten av det eleganta och luxuösa Jumeirahområdet. Här har man nära till Jumeirah Open Beach.

Du tar dig enkelt till och från hotellet med taxi. 

Övrigt:
Middagsklädsel: långbyxor.

Hotellet erbjuder gratis shuttleservice till Mercato Mall, Dubai Mall, Dubai Outlet Mall och Kite Public Beach.

Observera:
Alkoholhaltiga drycker
Vänligen observera att enligt lokala lagar är det förbjudet att servera alkohol vissa dagar på året. Detta är naturligtvis utanför hotellets kontroll. Som gäst kan du därmed inte begära någon ersättning eller rabatt om sådan händelse skulle inträffa under vistelsen. Detta förbud brukar i regel vara under 24 H.

Säkerhetsdeposition
Många hotell i Förenade Arabemiraten tar ut en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Hotellen föredrar att du använder ditt kredit-eller kontokort. Deposition återbetalas i samband med utcheckning från hotellet och kan även användas till att betala hotellnotan med. Då återbetalning av depositionen sker via lokala banker kan det ta 4-6 veckor innan summan syns på sitt konto, detta ligger helt utöver vår kontroll.
Depositionen kan även betalas med kontanter (Dirham eller Euro), summan återbetalas då i Dirham direkt i samband med utcheckning.

Avstånd till centrum
I Dubai är det svårt att säga vad som räknas till centrum, då det finns flera. Vi har valt att ange avstånd till Burj Khalifa och Dubai Mall, då många anser att de ligger i "centrum".

Officiell klass:
2 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Save

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail