• Dubbelrum
  • Dubbelrum "Executive"

Holiday Inn Al Barsha - Dubai

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Modernt cityhotell med privilegierat läge och oslagbar service!

Holiday Inn Dubai - Al Barsha är ett relativt nytt hotell med mycket god standard och en härlig atmosfär. Hotellet har ett fantastiskt läge med endast ca. 500 meter till Mall of Emirates, ett shoppingcenter med över 400 butiker, 70 restauranger och en skidbacke inomhus! Aqua Adventure Park, de välkända palmöarna, världens lyxigaste hotell Burj Al Arab och Emirates golfklubb ligger inte heller långt ifrån hotellet.

Efter en välfylld utflyktsdag med många nya intryck eller en avslappnande dag vid poolen eller stranden erbjuder hotellet tre olika restauranger av internationell karaktär. Avsluta gärna middagen med en svalkande drink i baren/loungen där du kan passa på att njuta av en storslagen utsikt över Dubai´s skyline. På hotellet finns ett urval av faciliteter såsom gym, pool, skönhetssalong och bastu.

För att du ska ha det så bekvämt som möjligt erbjuder hotellet en kuddmeny. Välj bland ett urval av kuddar den typ som passar dig bäst. Här bor du riktigt komfortabelt med en service i världsklass!

Om hotellet
Antal rum 310
Avstånd till centrum 16 km
Avstånd till strand 5 km
Byggår 2008
Gym Ja
Hiss Ja
Internet Ja, gratis WiFi
Kassafack Ja
Poolhanddukar Ja (gratis)
Våningar 6

Rumstyper:
Dubbelrum. Tvårumssviter. Alla rumstyper har luftkonditionering, satellit-TV, telefon, Internet (avgift), kassafack och minibar. 2 ordinarie bäddar och 1-2 extrabäddar.

Dubbelrum Executive = Uppgraderade dubbelrum med extra utrymme, lyxiga toalettartiklar, mysiga badrockar samt gratis Internet på rum.

Dubbelrum Deluxe Club: vid bokning av dessa rum ingår följande:
Nespresso kaffemaskin på rummet.
Juicemaskin på rummet med daglig påfyllning av apelsiner.
Fruktfat på rummet.
Express check in.
Eftermiddagste kl 15.00 - 17.00.
Kvällssnack.
Happy Hour 18.00 - 20.00.
Tvättservice, två plagg per dag.
Transfer till flygplatsen (bokas på plats).
Spa voucher.

Tillval:
Enkelrum, dubbelrum Executive, tvårumssvit, halvpension

Läge:
Detta hotell ligger nära Mall of Emirates, shoppingcentret som är mest känt för sin inomhusskidbacke. Hotellet ligger i ett av de nyare områdena Al Barsha, i västra Dubai.

Du tar dig enkelt till och från hotellet med taxi eller metro. Närmsta metrostation ligger några minuters promenad från hotellet.

Övrigt:
Middagsklädsel: långbyxor.

Hotellet erbjuder gratis shuttle-service till Jumeirah Open Beach. Detta måste bokas i receptionen en dag i förväg.

Observera:
Alkoholhaltiga drycker
Vänligen observera att enligt lokala lagar är det förbjudet att servera alkohol vissa dagar på året. Detta är naturligtvis utanför hotellets kontroll. Som gäst kan du därmed inte begära någon ersättning eller rabatt om sådan händelse skulle inträffa under din vistelse. Detta förbud brukar i regel vara under 24 H.

Säkerhetsdeposition
Många hotell i Förenade Arabemiraten tar ut en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Hotellen föredrar att du använder ditt kredit-eller kontokort. Deposition återbetalas i samband med utcheckning från hotellet och kan även användas till att betala hotellnotan med. Då återbetalning av depositionen sker via lokala banker kan det ta 4-6 veckor innan summan syns på sitt konto, detta ligger helt utöver vår kontroll. Depositionen kan även betalas med kontanter (Dirham eller Euro), summan återbetalas då i Dirham direkt i samband med utcheckning.

Avstånd till centrum
I Dubai är det svårt att säga vad som räknas till centrum, då det finns flera. Vi har valt att ange avstånd till Burj Khalifa och Dubai Mall, då många anser att de ligger i "centrum".

Officiell klass:
4 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Save

Save

Save

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail