Grandeur Hotel

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Cityhotell med takpool!
 
På mycket centralt läge i området Al Barsha ligger Grandeur Hotel.
Här har du gångavstånd till det spektakulära shoppingcentret Mall of Emirates som förutom sin välkända inomhusskidbacke även har över 400 butiker och 70 restauranger.

Detta fräscha medelklasshotell erbjuder boende i modernt inredda dubbelrum som alla är utrustade med bla. satellit-TV, kassafack och minibar.
Hotellets takpool blir en naturlig samlingspunkt för hotellets gäster som vill slappna av efter en hektisk dag i världsmetropolen Dubai.

När du vill fullända dagen med en god middag erbjuder hotellet asiatiska specialiteter i restaurang d´Fusion. Hotellet har även en coffee shop som är öppen dygnet och serverar enklare rätter av internationell karaktär.
Till alla gästers förfogande finns även ett gym. Grandeur Hotel passar dig som vill ha ett bekvämt boende på centralt läge när du reser för att upptäcka Dubai.

Om hotellet
Antal rum 125
Avstånd till centrum 16 km
Avstånd till strand 5 km
Bar Ja
Barnpool Nej
Byggår 2008
Gym Ja
Hiss Ja
Internet Ja, gratis WiFi på hela hotellet
Kassafack Ja
Luftkonditionering Ja
Poolhanddukar Ja, gratis
Våningar 8

Rumstyper:
Dubbelrum. 2 ordinarie bäddar. Vid bokning av två vuxna och ett barn, delar barn bädd med vuxen.
 
Tillval:
Enkelrum, halvpension.

Läge:
Detta hotell ligger nära Mall of Emirates, shoppingcentret som är mest känt för sin inomhusskidbacke. Hotellet ligger i ett av de nyare områdena Al Barsha, i västra Dubai.

Du tar dig enkelt till och från hotellet med taxi eller metro. Närmsta metrostation ligger några minuters promenad från hotellet.

Övrigt:
Hotellet erbjuder gratis shuttleservice till Kite Beach. Detta måste bokas i receptionen en dag i förväg.

Observera:
Alkoholhaltiga drycker
Vänligen observera att enligt lokala lagar är det förbjudet att servera alkohol vissa dagar på året. Detta är naturligtvis utanför hotellets kontroll. Som gäst kan du därmed inte begära någon ersättning eller rabatt om sådan händelse skulle inträffa under din vistelse. Detta förbud brukar i regel vara under 24 H.

Säkerhetsdeposition
Många hotell i Förenade Arabemiraten tar ut en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Hotellen föredrar att du använder ditt kredit-eller kontokort. Deposition återbetalas i samband med utcheckning från hotellet och kan även användas till att betala hotellnotan med. Då återbetalning av depositionen sker via lokala banker kan det ta 4-6 veckor innan summan syns på sitt konto, detta ligger helt utöver vår kontroll.
Depositionen kan även betalas med kontanter (Dirham eller Euro), summan återbetalas då i Dirham direkt i samband med utcheckning.

Avstånd till centrum
I Dubai är det svårt att säga vad som räknas till centrum, då det finns flera. Vi har valt att ange avstånd till Burj Khalifa och Dubai Mall, då många anser att de ligger i "centrum".


Officiell klass:
3 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Save

Save

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail