Fairmont Dubai

5
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool

Bo centralt på ett av Dubai's bästa hotell!

Direkt när du stiger in i den välkomnande lobbyn känner du att detta är ett hotell av allra bästa klass. Här bor du på perfekt läge i Dubai och har alla sevärdheter nära tillhands.

Utanför hotellet finns en metrostation som på ett par minuter tar dig till Dubai Down Town, där du förutom det gigantiska shoppincentret Dubai Mall, även finner världens högsta byggnad - Burj Khalifa, samt de berömda fontänerna utanför som varje kväll bjuder på fantastiska skådespel.

Metron tar dig även smidigt till stranden Jumeirah Beach och "The walk" som är en exklusiv gågata med en mängd restauranger, caféer och boutiquer. Här ligger även mysiga Dubai Marina som kantas av restauranger och barer.

Förutom huvudrestaurangen, där du serveras frukost, finns det fem andra restauranger på området, bla den populära restaurangen "Dining in The Dark".

Här bor du i rymliga dubbelrum som är modernt inreddda och har luftkonditionering, TV, minbar, kassafack och hårtork. Du kan välja att mot ett tillägg boka dubbelrum city view och har då en fantastisk utsikt över Dubai's imponerande skyline.

Hotellet har två poolområde, ett där du kan njuta av soluppgången och ett där du kan njuta av solnedgången samt såklart av det solsäkra klimatet som Dubai bjuder på. Båda poolområdena har solsängar, parasoller och poolbar.

Detta är ett hotell med ypperligt läge, hög servicestandard och fina faciliteter. Ett utmärkt boende på din vistelse i Dubai!

Om hotellet
Antal rum 394
Avstånd till centrum 5 km
Avstånd till strand 7 km
Byggår 2001
Gym Ja
Hiss Ja
Kassafack Ja
Poolhanddukar Ja, gratis
Renoverat 2014
WiFi Ja, gratis
Våningar 34

Rumstyper: Modernt inredda dubbelrum med luftkonditionering, TV, minbar, kassafack och hårtork.

2 ordinariebäddar samt 1 extrabädd. Barn delar bädd med vuxen.

Tillval: Enkelrum, panoramautsikt, tvårumssvit, halvpension.

Läge: Detta hotell ligger nära världens högsta byggnad Burj Khalifa och världens största shoppingcenter Dubai Mall, där man bland annat kan se den berömda och spektakulära fontänshowen.

Du tar dig enkelt till och från hotellet med taxi eller metro. Närmsta metrostation ligger några minuters promenad från hotellet.

Observera:
Alkoholhaltiga drycker
Vänligen observera att enligt lokala lagar är det förbjudet att servera alkohol vissa dagar på året. Detta är naturligtvis utanför hotellets kontroll. Som gäst kan du därmed inte begära någon ersättning eller rabatt om sådan händelse skulle inträffa under din vistelse. Detta förbud brukar i regel vara under 24 H.

Säkerhetsdeposition
Många hotell i Förenade Arabemiraten tar ut en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Hotellen föredrar att du använder ditt kredit-eller kontokort. Deposition återbetalas i samband med utcheckning från hotellet och kan även användas till att betala hotellnotan med. Då återbetalning av depositionen sker via lokala banker kan det ta 4-6 veckor innan summan syns på sitt konto, detta ligger helt utöver vår kontroll.
Depositionen kan även betalas med kontanter (Dirham eller Euro), summan återbetalas då i Dirham direkt i samband med utcheckning.

Avstånd till centrum:
I Dubai är det svårt att säga vad som räknas till centrum, då det finns flera. Vi har valt att ange avstånd till Burj Khalifa och Dubai Mall, då många anser att de ligger i "centrum".

Officiell klass:
5 stjärnor

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail