Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
 • Dubai

Om Dubai

Res till Dubai! Världsmetropolen som överträffar dina förväntningar både när det kommer till extraordinära upplevelser, exklusiv shopping, basarer, storslagna byggnader och skyskrapor. Här finner du ett nästintill obegränsat utbud av restauranger för alla smaker, härliga parker, exklusiva marinor, konstgjorda öar och mycket mer. Med Solresor bor du på några av Dubais bästa hotell, från lyxiga Atlantis The Palm till prisvärda trestjärniga hotell – boka ditt äventyr i Dubai idag!

Dubai

Få städer i världen kan mäta sig med Dubais överflöd av extravagans. Förenade Arabemiratens lyxigaste hotell, unika attraktioner och storslagen shopping finns i Dubai. Här hittar du världens högsta byggnad, Burj Khalifa, det sjustjärniga hotellet Burj Al Arab, världens största konstgjorda ögrupp – palmöarna och en av världens största inomhusskidbackar. Lägg till den fantastiska stranden Jumeriah beach, dhow-båtarna i Dubai Creek, den futuristiska arkitekturen samt de gamla soukarna och du har en stad som helt tar andan ur dig.


Läs mer här! 

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Dubai.
Se bilder och film här >

Hotell

V har ett stort urval av hotell i Dubai.
Se våra hotell här >

Hitta din resa till Dubai

FILTERERA RESULTAT

Infobox


Reguljär paketresa

 • Du väljer själv när och hur länge du vill resa
 • Trygghet - du är skyddad av vår resegaranti
 • Utvalda hotell med bra läge
 • Ett incheckat bagage ingår i priset
 • Priserna är dynamiska tills bokningen är genomförd

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 12
 • 14

Hotell Dubai

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

All inclusive i Dubai

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Läs mer här >

Vädret i Dubai

Se temperatur och väder i Dubai.
Se väder här  >

Om Förenade Arabemiraten

Ett intressant resmål med shopping i världsklass, sol och hög service!
Läs mer här >

Solresor rekommenderar

Sheraton Jumeirah Beach Resort ****+ Dubai
Fullbokat
Wyndham Dubai Marina **** Dubai
Fullbokat
Towers Rotana **** Dubai
Fullbokat

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Dubai

Burj Khalifa

Burj Khalifa är världens högsta byggnad och reser sig 828 meter upp mot himlen, mitt i hjärtat av Dubai. Ett besök till Burj Khalifa får du absolut inte missa under din resa till Dubai. Utkiksplatserna ligger på 124:4 och 125:e våningen och erbjuder en oslagbar utsikt över hela Dubais skyline. Ett besök på toppen tar cirka 60 minuter, biljetter kan köpas på biljettkontoret nära ingången till Burj Khalifa i Dubai Mall. Om du förhandsbokar ditt besök kostar det 135 AED per person, i annat fall betalar du 400 AED per person direkt vid biljettluckan.


Burj Al Arab

Burj Al Arab är det kända lyxhotellet som, enligt egen utsago, är sjustjärnigt och den imponerande byggnaden reser sig 321 meter över Persiska viken. Format som ett dhow-segel ses hotellet som en av stadens mest kända byggnadsverk och många tar sig hit för att antingen njuta av utsikten eller stå nedanför och imponeras av den häftiga artitekturen. 

Palm Jumeirah & The World

Inte nog med att världens högsta byggnad och det sjustjärniga hotellet Burj Al Arab finns i Dubai. Här finns också den konstgjorda ögruppen "The World"  samt den palmformade konstgjorda ön Palm Jumeirah. Palm Jumeirah utgör tillsammans med två andra öar - Palm Jebel Ali och Palm Deira, ett exceptionellt lyxigt bygge med fantastiska hotell, privata bostäder och köpcentrum. Exklusiva The World ligger längre ut till havs och består av 300 öar som var och en representerar ett land, en stad eller region i världen. Sverige har sin egen ö, med en storlek på 237 kvadratmeter. Det sägs att The World kan ses med blotta ögat från rymden.

Jumeirah Beach

Strandlivet i Dubai är framför allt fokuserat på Jumeirah Beach. Den 15 km långa, finkorniga sandstranden är helt klart det bästa strandområde Dubai har att erbjuda. Stranden är uppdelad i flera delar, men det är i huvudsak två områden att välja mellan. Jumeirah Beach (Open Beach) är en allmän, kostnadsfri sandstrand med duschar, toaletter, sittplatser i skuggan och matställen. Jumeirah Beach Park, som tar en avgift i inträde, har även grönområden, solsängar och parasoller, swimmingpools och volleybollplaner.

Dubai Mall

Dubai Mall är Dubais största och främsta shoppingcenter. Med inte mindre än 1200 butiker och en mängd attraktioner av världsklass bjuder Dubai Mall på en ultimat och modern shoppingupplevelse. Utöver alla butiker tävlar en rad äventyrsaktiviteter om uppmärksamheten tillsammans med skridskoåkning, ett undervattensakvarium och över 150 kaféer och restauranger som erbjuder allt ifrån fina middagar till enklare rätter, till priser som passar för alla plånböcker. 

Mall of the Emirates

Mall of the Emirates är placerat mitt i hjärtat av det som idag kallas ”New Dubai”. Här erbjuds ett komplett utbud av både shopping, aktiviteter och underhållning. På Mall of the Emirates finner du inte mindre än 520 internationella varumärken i butiker med teman som mode, livsstil, sport, elektronik och heminredning. På Mall of the Emirates finner du även Magic Planet, som erbjuder underhållning för hela familjen med flertalet prisbelönta åkattraktioner och spel som aldrig tidigare påträffats inomhus. Världsberömda Ski Dubai, är den första skidbacken inomhus i mellanöstern, här kan du njuta av skidåkning, snowboard och en mängd andra vinteraktiviteter i en fantastisk miljö. Det finns även 85 olika kaféer och restauranger att välja mellan.


Souk Madinat Jumeirah

I Souk Madinat Jumeriah erbjuds en basarliknande marknad i modern tappning. I en antik arabisk fästning ligger butikerna utspridda på flera slingrande vägar i en härlig atmosfär. Besök gärna Souk Madinat Jumeirah under kvällstid. Här finns ett stort utbud av kaféer, barer och restauranger. Missa inte en oförglömlig ”Tusen och en Natt” upplevelse med en arabisk gondol på de kanaler som omringar fästningen och i det närmaste skulle kunna liknas vid arabvärldens Venedig.


Karama Souk

Karama Souk är snarare en stadsdel än ett basarområde. Huvudgatan kantas av butiker som säljer allt från vattenpipor till pashminasjalar, parfymer, klockor, solglasögon och märkeskläder. Var dock uppmärksam på att många av varorna är piratkopior och att en del piratkopior är förbjudna att föra in i Sverige.


Gold Souk & Spice Souk

I Dubai finns ett område som kallas guldsouk & kryddsouk. Här kantas gatorna av små kryddbutiker som svämmar över av härliga färger, dofter och försäljare. Det finns även ett överflöd av ca 700 butiker som säljer guld. Eftersom att guld är skattebefriat i Dubai är det billigt att köpa. Priserna är fasta, men det förväntas att du prutar på kostnaden för arbetet med smycket. 

Välkommen till Dubai!
.