Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Dubai

Resor till Dubai - Världsmetropolen som överträffar dina förväntningar både när det kommer till extraordinära upplevelser, exklusiv shopping, basarer, storslagna byggnader och skyskrapor. Här finner du ett nästintill obegränsat utbud av restauranger för alla smaker, härliga parker, exklusiva marinor, konstgjorda öar och mycket mer. När man upplevt det är det lätt att förstå varför så många väljer resor till Dubai.

Burj Khalifa

Burj Khalifa är världens högsta byggnad och reser sig 828 meter upp mot himlen, mitt i hjärtat av Dubai. Ett besök av Burj Khalifa får du absolut inte missa under din charter till Dubai. Utkiksplatsen ligger på 124:e våningen och erbjuder en oslagbar utsikt över hela Dubai´s skyline.  Ett besök på toppen tar ca 60 minuter, biljetter kan köpas på biljettkontoret nära ingången till Burj Khalifa i Dubai Mall. Om du förhandsbokar ditt besök kostar det 100 AED per person, i annat fall betalar du 400 AED per person direkt vid biljettluckan.

Läs mer här! 

Hotell Dubai

Karta

FILTERERA RESULTAT

Infobox


Reguljär paketresa

 • Du väljer själv när och hur länge du vill resa
 • Resa på egen hand utan reseledare, men du kan alltid kontakta oss
 • Trygghet - du är skyddad av vår resegaranti
 • Utvalda hotell med bra läge
 • Ett incheckat bagage ingår i priset
 • Priserna är dynamiska tills bokningen är genomförd

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 16
 • 17
 • 18
 • 21

Om Dubai

Burj Al Arab

Burj Al Arab är världens högsta friliggande hotell och reser sig 321 meter över Persiska viken! Format som ett dhow-segel dominerar dess mäktiga siluett Dubai's skyline. 


Palm Jumeirah & The World

Man brukar säga att allt är möjligt i Dubai; Palm Jumeirah och The World är ypperliga exempel på att detta är stämmer. Tre konstgjorda palmformade öar skapar Palm Jumeirah och rymmer ca 30 lyxhotell, 7000 privata lägenheter och flera köpcentra. Exklusiva The World ligger längre ut till havs och består av 300 öar som var och en har ett namn på en stad, region eller ett land i världen. Sverige har sin egen ö, med en storlek på 237 kvadratmeter. Det sägs att The World kan ses med blotta ögat från rymden.


Jumeirah Beach

När man talar om strandliv i Dubai är det alltid Jumeirah Beach som kommer på tal. Denna 15 km långa, finkorniga sandstrand är helt klart det bästa strandområde Dubai har att erbjuda. Stranden är uppdelad i flera delar, men det är i huvudsak två områden att välja mellan. Jumeirah Beach (Open Beach) är en allmän, kostnadsfria sandstrand med duschar, toaletter, sittplatser i skuggan och matställen. Jumeirah Beach Park, som tar en avgift i inträde, har även grönområden, solsängar och parasoller, swimmingpools och volleybollplaner.

 

Dubai Mall

Dubai Mall är Dubai´s största och främsta shoppingcenter. Med inte mindre än 1200 butiker och en mängd attraktioner av världsklass bjuder Dubai Mall på en ultimat och modern shoppingupplevelse du sällan glömmer. Utöver alla butiker tävlar en rad äventyrsaktiviteter om uppmärksamheten tillsammans med skridskoåkning, ett undervattens akvarium av världsklass och över 150 caféer och restauranger som erbjuder allt ifrån fina middagar till enklare rätter, till priser som passar för alla plånböcker. Kanske den ultimata shoppingresan?


Mall of the Emirates

Mall of the Emirates är placerat mitt i hjärtat av vad man idag kallar ”New Dubai”. Här erbjuds ett komplett utbud av både shopping, aktiviteter och underhållning. På Mall of the Emirates finner du inte mindre än 520 internationella varumärken i butiker med teman som mode, livsstil, sport, elektronik och heminredning. På Mall of the Emirates finner du även Magic Planet, som erbjuder underhållning för hela familjen med flertalet prisbelönta åk attraktioner och spel som aldrig tidigare påträffats inomhus. Världsberömda Ski Dubai, är den första inomhus skidbanan i mellanöstern, här kan du njuta av skidåkning, snowboard och en mängd andra vinteraktiviteter i en fantastisk miljö. Det finns även 85 olika caféer och restauranger att välja mellan.


Souk Madinat Jumeirah

I Souk Madinat Jumeriah erbjuds en basarliknande marknad i modern tappning. I en antik arabisk fästning ligger butikerna utspridda på flera slingrande vägar i en orientalisk atmosfär. Besök gärna Souk Madinat Jumeirah under kvällstid. Här finns ett stort utbud av caféer, barer och restauranger. Missa inte en oförglömlig ”Tusen och en Natt” upplevelse med en arabisk gondol på de kanaler som omringar fästningen och i det närmaste skulle kunna liknas vid arabvärldens Venedig.


Karama Souk

Karama Souk är snarare en stadsdel än ett basarområde. Huvudgatan kantas av butiker som säljer allt från vattenpipor till pashminasjalar, parfymer, klockor, solglasögon och märkeskläder. Var dock uppmärksam på att många av varorna är piratkopior och att en del piratkopior är förbjudna att föra in i Sverige.


Gold Souk & Spice Souk

I Dubai finns ett område som kallas guldsouk & kryddsouk. Här kantas gatorna av små kryddbutiker som svämmar över av härliga färger, orientaliska dofter och försäljare. Det finns även ett överflöd av ca 700 butiker som säljer guld. Eftersom att guld är skattebefriat i Dubai är det billigt att köpa. Priserna är fasta, men det förväntas att du prutar på kostnaden för arbetet med smycket. 

.