Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Sahl Hasheesh

Bilder och hotell

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Sahl Hasheesh.
Se bilder och film här >

Hotell

Hitta rätt hotell i Sahl Hasheesh.
Se våra hotell här >

Sahl Hasheesh

Res med charter till Egypten och semestra i den eleganta sol- och badorten Sahl Hasheesh, strax söder om Hurghada. Bo på lyxiga vuxenhotellet Premier Le Reve och njut av faciliteter i toppklass, strandnära läge och underbart poolområde. Sahl Hasheesh är uppbyggd med inspiration av forna Egypten och i Old Town möter du storslagna byggnader, vackra vattenfontäner och en underbar atmosfär som för tankarna till en sagovärld. Sahl Hasheesh är perfekt för dig som värdesätter kvalité och bekvämlighet under din semester.

Sahl Hasheesh


Välkommen till det förhistoriska Egypten! Sahl Hasheesh ligger cirka två kilometer söder om Hurghada och är en semesterort som är uppbyggd med inspiration hämtad från det forna Egypten. Stadens charmiga kärna, Old Town som ligger i ena änden av strandpromenaden, är byggd som en gammal medina och kring torget finns såväl vackra fontäner som byggnader. Överallt i Sahl Hasheesh reser sig pelare, statyer och byggnader som tagna från en svunnen tid. I Old Town hittar du ett mindre utbud av restauranger, barer och souvenirbutiker. Vill du uppleva storslagen shopping ska du bege dig till Senzo Mall som ligger strax utanför Sahl Hasheesh.

Läs mer om Sahl Hasheesh här >>

 

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Undrar du över transfertider, reseledarservice eller annan nyttig information om Egypten?
Läs mer här >

Upplev det bästa av Egypten!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >

Om Egypten

Hitta din resa och läs mer om Egypten.
Läs mer här >

Vädret i Egypten

När är det bäst att besöka semesterortena? Hur många soltimmar är det per dag? Hur varmt är det i vattnet?
Hitta allt om Egyptens väder här > 

Karta

Hitta din resa till Sahl Hasheesh

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14

Om Sahl Hasheesh

Solresor i Sahl Hasheesh


I Sahl Hasheesh erbjuder vi det eleganta vuxenhotellet Premier Le Reve. Hotellet ligger precis vid stranden, cirka fyra kilometer från Old Town, och här bor du omgiven av lyxiga faciliteter och all inclusive.

Sol & bad

Den långa sandstranden inbjuder till sköna bad i Röda havet. Här möter du gyllengul och finkornig sand och långgrund strand. Strandpromenaden, som löper längs med stranden, är perfekt för långa promenader eller en löparrunda. I ena änden av promenaden ligger den fantastiska och sagolika kärnan, Old Town.

Snorkling & dykning


Röda havet är utmärkt för snorkling och dykning. Här finns färgglada fiskar och korallrev samt spännande skeppsvrak. I Sahl Hasheesh har det byggts en labyrint som kallas ”den sjunka staden” och här är det en fröjd att snorkla. Under ytan simmar fiskar i regnbågens alla färger sicksack mellan tempelruinerna. För som gillar att dyka finns det massor av möjligheter likaså för dig som är nybörjare.

Upptäck Egypten

Det finns mycket att se och upptäcka i Egypten. Dykning i Röda havet och utflykter till Luxor och Kairo står högt på mångas lista när de reser till Egypten och Hurghadaområdet. Konungarnas dal når du på en dagsutflykt liksom Kairo för att se pyramiderna i Giza.

Välkommen till Sahl Hasheesh!