Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
Storstad
  • El Gouna

Bilder och hotell

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från El Gouna.
Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort urval av hotell i El Gouna.
Se våra hotell här >

El Gouna

Res med charter till solsäkra El Gouna i Egypten. Den eleganta semesterorten erbjuder magnifika förutsättningar för sol, bad och upplevelser. El Gouna är ett virrvarr av kanaler, vackra laguner och fascinerande byggnadsverk – ta dig till marinan och utforska den exklusiva shoppingen och spana på lyxbåtarna för att sedan avsluta kvällen med underhållning på stadens torg. Här bor du bekvämt med all inclusive på förstklassiga hotell och kan njuta av natursköna omgivningar vid Röda havet – perfekt för familjer, par och ensamresenärer som söker en semester med extra guldkant.

El Gouna

El Gouna är en semesteroas som ligger några mil norr om Hurghada. Med öknen runt omkring dyker den exklusiva semesterorten upp som en hägring och här erbjuds förstklassiga hotell med stränder som är som gjorda för sol och bad. El Gouna invigdes 1997 och den unika orten, som är uppbyggd runt en konstgjord lagun, lockar semesterfirare som vill ha såväl en lugn som en fartfylld vistelse. Hit reser gärna golfspelare, barnfamiljer och par som vill ha extra guldkant på semestern. I centrum, Downtown El Gouna, finns flera restauranger, affärer, en mysig marina och flera aktiviteter.

Läs mer här >>

 

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Undrar du över transfertider, reseledarservice eller annan nyttig information om Egypten?
Läs mer här >

Upplev det bästa av Egypten!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >

Om Egypten

Hitta din resa och läs mer om Egypten.
Läs mer här >

Vädret i Egypten

När är det bäst att besöka semesterortena? Hur många soltimmar är det per dag? Hur varmt är det i vattnet?
Hitta allt om Egyptens väder här > 

Karta

Hitta din resa till El Gouna

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14

Om El Gouna

Solresor i El Gouna

I El Gouna erbjuder vi lyxiga, eleganta och komfortabla hotell med all inclusive. Samtliga hotell och resorts har förstklassiga faciliteter, stora poolområden och oftast privat strand. Steigenberger Golf Resort är en unik designresort med fantastiska faciliteter, likaså lyxhotellet Sheraton Miramar El Gouna. Bellevue Beach har ett utmärkt läge till Downtown El Gouna och är dessutom idealiskt för familjer – här finns bland annat uppvärmd barnpool.

Sol och bad i exklusiv miljö

Precis som grannorten Hurghada är El Gouna känd för sitt dyk- och snorklingsvänliga vatten. Här kan du välja mellan att dyka vid vrak eller utforska korallrevens färgexplosioner. I El Gouna är du ständigt omgiven av vatten eftersom semesterorten är byggd på små öar med kanaler och laguner som löper emellan. Många av hotellen erbjuder privata stränder och här kan du njuta av en lyxig miljö vid Röda havet. Det finns också allmänna stränder som har utmärkta faciliteter och det är här den bästa snorklingen finns. 

Det är något speciellt med El Gouna

Ett annorlunda sätt att ta sig runt mellan öarna är att ta en kanalbåt (kostar cirka 20 kr för en heldagsbiljett). El Gounas hjärta är det livliga centrumet som kallas Downtown och här finns ett gott utbud av restauranger, kaféer och butiker. Både under dagtid och kvällstid är det liv och rörelse och i centrum finns också en busstation. I marinan, Abu Tig Marina, ligger yachter och segelbåtar förtöjda och i hamnområdet ligger några av El Gounas bästa restauranger. Längs havspromenaden finns också flera exklusiva boutiquer. Spelar du golf kan du glädja dig åt de många banor som finns kring El Gouna. En del hotell är direkt anslutna till golfbanor, till exempel Sheraton Miramar El Gouna och Hotel Ancient Sands. 

Upptäck Egypten

Det finns mycket att se och upptäcka i Egypten. Dykning i Röda havet och utflykter till Luxor och Kairo står högt på mångas lista när de reser till Egypten och Hurghadaområdet. Konungarnas dal når du på en dagsutflykt liksom Kairo för att se pyramiderna i Giza

Välkommen till El Gouna!