Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Egypten

    Egypten

Resor till Egypten

Hurghada

Solsäkert och prisvärt hela vintern!
Läs mer om Hurghada här »

Om Egypten

Egypten. Hurghada

Resor med charter till Egypten - ett spännande och variationsrikt land som erbjuder något för alla. Upplev landets intressanta historia, med några av världens mest berömda och sevärda monument.

Res till Egypten och ta del av de mäktiga faraonernas gravar i Konungarnas dal i Luxor eller de berömda pyramiderna och sfinxen strax utanför Giza. Här kan du beskåda det enda av världens sju underverk som fortfarande finns kvar.

Behagligt klimat året runt

Egypten är ett välbesökt land för frusna skandinaver. Dess ökenklimat ger sol och värme året runt och Röda havet anses vara ett av världens främsta dykparadis. Röda havet är en dröm för alla världens dykare, med sina fantastiska korallrev och svårslagen undervattensfauna. Upplev fiskar i regnbågens alla färger, koraller, spännande grottformationer och mytomspunna vrak i det kristallklara vattnet. Sol- och badmiljön är något av det bästa Röda havet och Mellanöstern har att erbjuda den kräsne semesterfiraren.

Hurghada

I Hurghada lever fortfarande känslan av en typisk egyptisk småstad kvar och lockar med spännande basarer och trottoarserveringar. Men det finns även mycket spännande att uppleva av det nutida Egypten. Spendera en kväll i nöjescentrat Sekalla i Hurghada där du kan strosa längs gator som erbjuder ett stort urval av butiker, restauranger och barer i orientalisk atmosfär.

En charter full av kultur & historia

Inte många turistorter har så många spännande utflyktsmål och intressanta upplevelser inom räckhåll som Hurghada. Egypten är landet mellan öst och väst, där kultur, historia och gamla traditioner möter moderna influenser från väst och där kristna och muslimer lever sida vid sida. Egypten är en av jordens äldsta, mest kända och högtstående civilisationer som inte lämnar någon oberörd.

Res till Egypten med all inclusive - bekvämt och bekymmersfritt

I Hurghada erbjuder vi till större delen hotell med all inclusive. Då ingår nästan all mat och dryck i priset och du vet redan i förväg vad semestern kommer att kosta. Bekvämt och bekymmersfritt! Dessutom är våra hotell belägna direkt på stranden, därmed passar resmålet utmärkt även för dig som bara vill koppla av och njuta av sol och bad.

 

 

Hitta din resa till Egypten

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7

Karta