Karta

Punta Cana

Punta Cana är namnet på runt fem mil av Dominikanska republikens sydöstra kust. Det är här Atlanten blir Karibiska havet. Fram till på 1980-talet var turismen inte vidare utbredd. Idag ser det annorlunda ut, Punta Cana är ett populärt resmål för dig som längtar efter en skön semester vid världens vackraste stränder samtidigt som det finns möjlighet till exotiska utflykter och aktiviteter.

En semester här handlar främst om livet kring stranden. Det finns mer än 500 kilometer kritvita stränder längs Dominikanska republikens kust och du hittar flertalet av dessa i Punta Cana. Hotellen här är ofta stora anläggningar som erbjuder allt du kan önska dig. Skulle du tröttna på strand och sol finns det många typer av aktiviteter, allt från surfing, tennis, golf och mycket därtill. Just golf är Dominikanska republiken känt för. I Punta Cana hittar du mängder av vackra banor att njuta av året om.

Naturen här är överdådig och det finns mycket att upptäcka. Solresor erbjuder flera exotiska utflykter för alla sinnen och smaker. Vill du uppleva mer gäller det ibland att ta sig i kragen, det är ju så lätt att dras med i den lugna karibiska stämningen.

Dela nuvarande URL via E-mail