Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Sorrento lägenheter

3
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Bekvämt och prisvärt lägenhetsboende nära stranden!

Sorrento ligger på en sluttning endast ca. 150 meter från den härliga sandstranden. Här bor du i naturskön miljö med utsikt över Santa Ponsas fina havsvik. Sorrentos inbjudande poolområde ligger som en stor plan solterrasshylla inbäddad i de vackra omgivningarna. Här finns stor vuxenpool och barnpoolavdelning.

På ena kortsidan av Sorrento ligger ytterligare en mindre solterrass med pool, solsängar och parasoller som egentligen tillhör grann- och systeranläggningen Portofino, men som också kan nyttjas av Sorrentos gäster. Från denna solterrass finns en hiss som bekvämt tar dig ner till gatuplan och receptionen som är gemensam för Portofino och Sorrento. Härifrån behöver du sedan bara korsa gatan för att komma till sandstranden.

På Sorrento erbjuds ett rymligt och bekvämt boende i förhållandevis enkelt inredda men luftkonditionerade två- och trerumslägenheter med ett respektive två separata sovrum. Alla lägenheter har också vardagsrum med satellit-TV, pentry med bl.a. mikrovågsugn, kaffekokare och brödrost, badrum samt möblerad balkong/terrass med delvis havsutsikt. Santa Ponsas absoluta centrum finns på bekvämt gångavstånd. Där kan du njuta av den internationella atmosfären eller ta en paus i skuggan under pinjeträden.

Om hotellet
Antal rum 82
Avstånd till centrum 600 m
Avstånd till strand 150 m
Byggår 1982
Hiss Ja
Internet Nej
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Nej
Renoverat 2006
Våningar 7

Rumstyper:
Rymliga två- och trerumslägenheter med ett respektive två separata sovrum, vardagsrum, satellit-TV, kassafack (avgift), pentry, badrum och balkong/terrass med delvis havsutsikt. 2 respektive 4 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval:
Tvårumslägenhet för eget bruk.

Officiell klass:
2 nycklar.

Övrigt:
Trappor och nivåskillnader i närområdet.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail