• Spanien

Karta

Resor till Spanien

Spanien

Res med charter till Spanien året runt. Under vinterhalvåret reser du med Solresor till fem Kanarieöar: semesterfavoriten Gran Canaria, grönskande Teneriffa, sandstrandstäta Fuerteventura eller uppstickaren La Palma. På sommaren väljer du charter till Mallorca samt till Costa de Almería, Costa del Sol och Costa de la Luz på spanska fastlandet. Nytt för sommaren 2017 är dessutom Barcelona city med närliggande kusterna Costa Brava och Costa Dorada. Boka din resa idag!

Res till soliga Spanien som erbjuder behagligt klimat året runt
Oavsett årstid vågar vi utlova en värmande och solig semesterresa, med härliga bad längs långsträckta sandstränder eller vackert inramade badvikar. På Gran Canaria och de andra kanarieöarna råder en behaglig värme även under våra allra kallaste vintermånader. På Mallorca börjar badsäsongen i maj för att sedan fortsätta en bra bit in i oktober.

Uteserveringar och tapasbarer
En resa till Spanien erbjuder inte bara sol och bad - här finns också spår av en bitvis dramatisk historia, vacker natur och inte minst god mat och gott vin. Njut av ljumma kvällar på någon uteservering eller tillbringa kvällen på en lokal tapasbar. Vill du utöka dina kunskaper om det spanska köket, kan vi rekommendera Premium Mallorca. På denna resa får du lära dig att laga paella samt prova några av öns lokalt producerade viner.

Res bekvämt och bekymmersfritt med all inclusive
På samtliga av våra spanska resmål kan vi erbjuda hotell med all inclusive. Då ingår nästan all mat och dryck i priset och du vet redan i förväg vad semestern kommer att kosta. Läs mer samt hitta Solresors all inclusive-hotell här.

Nyhet! Res till Barcelona city, Costa Dorada och Costa Brava
Res till Barcelona – medelhavsstaden som har allt du kan önska dig. Här får du konst- och arkitekturupplevelser för livet, tar ett dopp i det blå och följer vindlande gator till några av stadens vackraste platser. Norr om Barcelona hittar du sol och bad på Costa Brava – både i populära Lloret de Mar och vackra Tossa de Mar. Söder om Barcelona finns också gott om semesterkänsla på Costa Dorada, närmare bestämt i Salou, med tillhörande nöjesparken Port Aventura – ett sant nöje för hela familjen.

Kombinera din resa till Spanien med förmånliga greenfeepaket
På Gran Canaria, Teneriffa och Mallorca kan du boka våra populära greenfeepaket i samband med resan. Då ingår bl.a. transport av golfbagen på flyget och förbokade starttider.

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7