Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
Storstad

Premium - Simma med delfiner

4
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om Simma med delfiner

Ett spännande och annorlunda äventyr på Azorerna!

Under sommaren erbjuds detta uppskattade utflyktspaket. Du bor hela veckan på fyrstjärniga Hotel São Miguel Park som ligger centralt i charmiga Ponta Delgada. I resan ingår tre äventyrliga arrangemang:

Simma med delfiner – halvdag
I vattnen utanför Azorernas huvudö São Miguel finns 24 val- och delfinarter. De påträffas ofta i stora grupper, ibland med över 100 djur, som formligen får havet att koka. Under turen till havs kommer du nära delfinstimmen, och du får möjlighet att kliva ner i vattnet och simma tillsammans med dessa intelligenta djur. Turen genomförs med engelsktalande guide.

Jeepsafari - Halvdag
Ön São Miguel består av mer än 280 inaktiva vulkaner. Några av dem har med tiden förvandlats till magiskt vackra kratersjöar. Dagens jeeptur går till Sete Cidades och Tvillingsjöarna på öns västra sida. Fantastiska vyer längs spännande vägar leder dig till fiskebyn Mosteiros, där det vid fint väder blir en paus för ett dopp i havet. Turen genomförs med engelsktalande guide.

Vandring tvärs över ön - Halvdag
Dags att korsa ön till fots! Du startar på den södra sidan vid Fajã de Cima och tar dig norrut via ett fantastiskt strövområde där vi vid klart väder kan se större delen av ön. Underbar natur och slingrande stigar tar oss till gården Pico da Cruz på öns norra sida där vi avslutar med att prova vin och ost från lokala producenter. Ta med ordentliga skor och kläder för växlande väder. Turen genomförs med svensktalande guide.

Viktigt att tänka på inför Simma med delfiner:
Att färdas i båt på öppet hav kan vid hårt väder vara strapatsfyllt. Turen lämpar sig inte för dig som har rygg- och/eller nackbesvär, är gravid eller har hjärt/lungproblem. Självklart finns flytvästar till alla. Vi rekommenderar oöm, varm klädsel (regnjacka finns även att låna ombord), samt hög solskyddsfaktor. Ta dessutom med badkläder och egen snorkelutrustning om du inte vill låna. Turen rekommenderas ej för barn under 12 år och deltagare måste vara simkunniga.

Det här ingår när du bokar Simma med delfiner på Azorerna:

• Boende på Hotel São Miguel Park med frukost
• Utflykt; Simma med delfiner
• Utflykt; Jeepsafari
• Utflykt; Vandring tvärs över ön inkl. ost- och vinprovning

Veckodag för de olika utflykterna meddelas vid ankomst till Azorerna. Simma med delfiner genomförs den dag då väderförhållandena är mest gynnsamma och därefter anpassas övriga utflykter som ingår i paket.

 

 

 

 

Hotel São Miguel Park

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Bekvämt boende med närhet till allt i Ponta Delgada!

Hotel São Miguel Park ligger centralt i ett förhållandevis lugnt och vackert område nära till såväl Ponta Delgadas centrum som den mycket fina och moderna gallerian Parque Atlântico. Här bor dupå bekvämt promenadavstånd till stadens varierade utbud av affärer, restauranger, uteserveringar och sevärdheter.

Boendet är utmärkt i ljusa och relativt stora dubbelrum med skrivbord, fåtöljer samt balkong.

Förutsättningarna för hälsa och välbefinnande på hotellet är mycket goda. Här finns stor utomhuspool och solterrass med utsikt över Ponta Delgada. Du finner även ett fitnesscenter med stort välutrustat gym, uppvärmd inomhuspool, bastu, turkiskt bad, jacuzzi och möjlighet till massage. Vidare har hotellet en trevlig barsalong med utsikt över poolområdet och en utmärkt restaurang.

Om hotellet
Antal rum 163
Avstånd till centrum 600 m Ponta Delgada
Avstånd till lokalt centrum 600 m
Avstånd till strand 5 km
Bar Ja
Barnpool Nej
Bastu Ja
Byggår 2001
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 3
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Jacuzzi Ja
Kassafack Ja
Luftkonditionering Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 7

Rumstyper:
Rymliga dubbelrum med balkong, luftkonditionering, telefon, kabel-TV, minibar, skrivbord, fåtöljer samt badrum. Två ordinarie bäddar samt upp till två extrabäddar.

Tillval:
Halvpension, enkelrum.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail