Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Premium - Simma med delfiner

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om Simma med delfiner

Ett spännande och annorlunda äventyr på Azorerna!

Under sommaren erbjuds detta uppskattade utflyktspaket. Du bor hela veckan på fyrstjärniga Hotel São Miguel Park som ligger centralt i charmiga Ponta Delgada. I resan ingår tre äventyrliga arrangemang:

Simma med delfiner – halvdag
I vattnen utanför Azorernas huvudö São Miguel finns 24 val- och delfinarter. De påträffas ofta i stora grupper, ibland med över 100 djur, som formligen får havet att koka. Under turen till havs kommer du nära delfinstimmen, och du får möjlighet att kliva ner i vattnet och simma tillsammans med dessa intelligenta djur. Turen genomförs med engelsktalande guide.

Jeepsafari - Halvdag
Ön São Miguel består av mer än 280 inaktiva vulkaner. Några av dem har med tiden förvandlats till magiskt vackra kratersjöar. Dagens jeeptur går till Sete Cidades och Tvillingsjöarna på öns västra sida. Fantastiska vyer längs spännande vägar leder dig till fiskebyn Mosteiros, där det vid fint väder blir en paus för ett dopp i havet. Turen genomförs med engelsktalande guide.

Vandring tvärs över ön - Halvdag
Dags att korsa ön till fots! Du startar på den södra sidan vid Fajã de Cima och tar dig norrut via ett fantastiskt strövområde där vi vid klart väder kan se större delen av ön. Underbar natur och slingrande stigar tar oss till gården Pico da Cruz på öns norra sida där vi avslutar med att prova vin och ost från lokala producenter. Ta med ordentliga skor och kläder för växlande väder. Turen genomförs med svensktalande guide.

Viktigt att tänka på inför Simma med delfiner:
Att färdas i båt på öppet hav kan vid hårt väder vara strapatsfyllt. Turen lämpar sig inte för dig som har rygg- och/eller nackbesvär, är gravid eller har hjärt/lungproblem. Självklart finns flytvästar till alla. Vi rekommenderar oöm, varm klädsel (regnjacka finns även att låna ombord), samt hög solskyddsfaktor. Ta dessutom med badkläder och egen snorkelutrustning om du inte vill låna. Turen rekommenderas ej för barn under 12 år och deltagare måste vara simkunniga.

Det här ingår när du bokar Simma med delfiner på Azorerna:

• Boende på Hotel São Miguel Park med frukost
• Utflykt; Simma med delfiner
• Utflykt; Jeepsafari
• Utflykt; Vandring tvärs över ön inkl. ost- och vinprovning

Veckodag för de olika utflykterna meddelas vid ankomst till Azorerna. Simma med delfiner genomförs den dag då väderförhållandena är mest gynnsamma och därefter anpassas övriga utflykter som ingår i paket.

 

 

 

 

Hotel São Miguel Park

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Bekvämt boende med närhet till allt i Ponta Delgada!

Hotel São Miguel Park ligger centralt i ett förhållandevis lugnt och vackert område nära till såväl Ponta Delgadas centrum som den mycket fina och moderna gallerian Parque Atlântico. Här bor man på bekvämt promenadavstånd till stadens varierade utbud av affärer, restauranger, uteserveringar och sevärdheter.

Boendet är utmärkt i ljusa och relativt stora dubbelrum med skrivbord, fåtöljer samt balkong.

Förutsättningarna för hälsa och välbefinnande på hotellet är mycket goda. Här finns stor utomhuspool och solterrass med utsikt över Ponta Delgada. Du finner även ett fitnesscenter med stort välutrustat gym, inomhuspool, bastu, turkiskt bad, jacuzzi och möjlighet till massage. Vidare har hotellet en trevlig barsalong med utsikt över poolområdet och en utmärkt restaurang.

Om hotellet
Antal rum 163
Avstånd till centrum 400 m Ponta Delgada
Bastu Ja
Byggår 2001
Gym Ja
Havsbad 1 km
Hiss Ja
Internet Ja, gratis WiFi i rum och allmänna utrymmen.
Jacuzzi Ja
Kassafack Ja (gratis)
Poolhanddukar Ja
Våningar 7

Rumstyper:
Rymliga dubbelrum med balkong, luftkonditionering, telefon, kabel-TV, minibar, skrivbord, fåtöljer samt badrum. Två ordinarie bäddar samt upp till två extrabäddar.

Tillval:
Halvpension, enkelrum.

Officiell klass:
4 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Priser/Avresor

Avresor 2016 1 vecka Information
14/6 8 395:- Arlanda via Norrköping
21/6 8 595:- Arlanda via Örebro
28/6 8 995:- Arlanda via Ängelholm
5/7 9 495:- Arlanda
12/7 9 495:- Arlanda
19/7 9 495:- Arlanda
26/7 9 495:- Arlanda
2/8 8 995:- Arlanda
9/8 8 595:- Arlanda

 

Pris för barn t.o.m. 12 år i extrabädd 6 495:-
Rabatt för vuxen eller barn fr.o.m 13 år i extrabädd: 600:-

Tillägg
• Enkelrum: 1 600 kr
• Extravecka med frukost vuxen: 2 500 kr
• Extravecka med frukost barn t.o.m. 12 år i extrabädd: 1 200 kr

Dela nuvarande URL via E-mail