• Dubbelrum

Premium Mallorca

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om Premium Mallorca

En kulinariskt inspirerad resa där du får lära dig laga äkta spansk paella och prova flera av öns lokala viner!

Detta är en resa för livsnjutare som vill se en annan sida av Mallorca än det klassiska sol- och badresmål som ön oftast förknippas med. Under fyra olika utflykter/aktiviteter får du möjlighet att fördjupa dig i Mallorcas mat- och dryckeskultur. Under veckan gör du besök på en av Mallorcas mest erkända vingårdar, Màcia Batle. Du kommer också till lantgården Finca Treurer som är känd för sin exklusiva olivolja.

Du bor hela veckan på fyrstjärniga Hotel Son Caliu som ligger i direkt anslutning till en fin havsvik utanför Palma Nova. Högklassig halvpension med frukost och middag ingår. Hotellets restaurang är känd för sin goda mat.

Premium Mallorca omfattar:
• Boende på Hotel Son Caliu med halvpension (frukost samt sex middagar och en lunch).
• Matlagningskurs där du får vara med och laga äkta spansk paella. Kursen genomförs på hotellet.
• Vingårdsbesök på Bodegas Macià Batle med vinprovning.
• Besök i Palma med vinprovning på vinbaren ”Wineing” och tapaslunch på utvald restaurang.
• Besök på Finca Treurer med olivoljeprovning.

Avgångar från Stockholm, Göteborg och Malmö.

Avresor 2017
29 april (endast från Göteborg och Stockholm)
13 maj
2 / 16 september

Tillval:
Enkelrum 1 365:-/vecka

Extravecka på Hotel Son Caliu med halvpension, från 4 499:-. Priset för extraveckan varierar beroende på resdatum.

Transfer t/r från Palmas flygplats till Palma Nova samt mat på flyget
tillkommer och beställs i samband med bokning av resan.

Dagsprogram

Dag-för-dag-programmet skall ses som preliminärt och kan komma att ändras. Definitivt dagsprogram meddelas vid ankomst till Mallorca.

Lördag:
Avresa från Arlanda, Landvetter eller Malmö Airport. Busstransfer från Palmas flygplats till hotellet i Palma Nova. Transfer ingår ej i resans pris, men kan beställas i samband att resan bokas.

Söndag:
Välkomstmöte med information om veckans utflykter och aktiviteter.

Måndag:
Matlagningskurs, där du får lära dig att laga en spanska paella. Kursen genomförs på hotellet under förmiddagen och avslutas med lunch ca kl 13.30.
Fri kväll - dagens halvpensionsmiddag har ersatts av paellalunchen.

Tisdag:
Avfärd i buss ca kl 09.30 mot Finca Treurer för olivoljeprovning. Efter provningen går färden mot byn Ronda för besök i Monasterio de Nuestra Señora de Cura. Åter på hotellet ca kl. 13.30.

Onsdag:
Avfärd ca kl 09.30 i buss mot vingården Maciá Batle. Guidat besök på vingården och provning av deras viner. Utflykten tar dig också till den lokala marknaden i Sineu. Åter på hotellet ca kl. 13.30.

Torsdag:
Avfärd i buss ca kl 11.00 mot Palma för vinprovning på vinbaren Wineing och därefter tapaslunch på Restaurang La Paloma. Åter på hotellet ca kl. 16.00.

Fredag:
Ledig dag.

Lördag:
Hemresa till Arlanda, Landvetter eller Malmö Airport, om du inte valt att boka en extra sol- och badvecka på Hotel Son Caliu.

Hotel Son Caliu

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Förstklassigt hotell med havsläge och inbjudande pool!

Anrika Hotel Son Caliu är beläget i ett lugnt område vid den lilla badviken Son Caliu, ca 500 meter från Palma Novas sandstränder och livfulla centrum. De luftkonditionerade och välutrustade dubbelrummen erbjuder en hög boendestandard. Det stora antalet antika möbler i hotellobby, bar och barsalong fyller sällskapsutrymmena med en alldeles speciell elegans och trivselkänsla.

Det inbjudande poolområdet med snackbaren ligger vackert inbäddat i den grönskande hotellparken. I hotellets hälsocentrum, Spa Oasis (16-års gräns), finns bl.a. gym, bastu, vattenmassagebassäng samt möjlighet till diverse typer av massage, hälso- och skönhetsbehandlingar. Tillgången till gym, bastu och vattenmassagebassäng är avgiftsfri för hotellets gäster medan massage och behandlingar är avgiftsbelagda.

I den stilfulla halvpensionsrestaurangen serveras frukost- och middagsbufféer av god klass. Frukosten intas med fördel i morgonsolen på terrassen med utsikt över hotellträdgården och poolområdet. Hotel Son Caliu har ett utmärkt golfläge med fem närliggande banor, utmärkta faciliteter och god mat vilket lockar en internationell och återkommande publik.

Om hotellet
Antal rum 225
Avstånd till centrum 500 m Palma Nova
Avstånd till strand 500 m*
Byggår 1964
Favourite Ja
Gym Ja
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja
Internet WiFi i lobbyn
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Ja, deposition
Renoverat 2015
Tennis Ja
Våningar 5

Rumstyper:
Dubbelrum. Dubbelrum superior som nyligen renoverats. Alla rum har luftkonditionering, satellit-TV, telefon, minibar (avgift), kassafack (avgift), badrum samt balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1extrabädd.

Tillval:
Halvpension. Dubbelrum för eget bruk.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Övrigt:
Barnpoolen, som är avskild från vuxenpoolen med en separation, är 90 cm djup och lämpar sig inte för små barn.

Avstånd strand avser sandstranden i Palma Nova. I direkt anslutning till hotellet finns ett havsbad från klippor och/eller badbrygga. Middagsklädsel: långbyxor för herrar.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail