Res på en Premiumresa i år!

Våra Premiumresor går till flera destinationer runt om i världen och är en perfekt restyp för dig som vill upptäcka ett nytt resmål med hjälp av alla dina sinnen. Under premiumresorna får du ta del av ett noga utvalt utflyktsprogram, äta goda måltider, träffa nya bekantskaper och samtidigt njuta av det goda semesterlivet. Ta del av guldkornen på Azorerna, Madeira, La Palma eller i Lissabon  – boka en Premiumresa med Solresor.

Smultronställen på den grekiska ön Zakynthos Nya bekantskaper och lokala specialiteter Magiska vyer på AzorernaPremium i Italien

Premium Kalabrien

Bokningsbart för våren och sommaren 2021!
Det äkta Italien upplevs bäst längst ner i söder där fantastiska naturupplevelser, ett härligt klimat och stolta mattraditioner är en naturlig del av den charmiga italienska vardagen. Syditalienarnas passion för mat och dryck har satt stor prägel på orterna vi besöker under resan. Upplev landets matkultur på ett sätt som du sent kommer glömma! 

Premium i Spanien

Premium Mallorca

Håll utkik efter nya avresedatum för 2021 - kommer snart!
Följ med på en fantastisk resa där vi doftar och smakar oss till det lokala och välsmakande Mallorca! 
Premium Mallorca - En kulinarisk resa med mat och vin är en premiumresa för livsnjutare som önskar att uppleva en mer smakfull och mer autentisk sida av Mallorca.

Premium La Palma

Under en skön semestervecka får du se och uppleva hela den kanariska ön La Palma. Här bjuds framför allt på grönskande och orörd natur, men också vackra vyer över Atlanten. Utflykterna går längs slingriga bergsvägar, med öns grönskande subtropiska växtlighet i blickfånget.

Premium i Portugal

Premium Azorerna

Håll utkik efter nya avresedatum för 2021 - kommer snart!
Någon har sagt: ”Att besöka Azorerna är att återupptäcka delar av det ursprungliga paradiset, där människan och naturen tillsammans skapade den eviga skönheten”. Huvudön São Miguel rymmer en skattkammare av sevärdheter, upplevelser och utflyktsmål.

Premium Madeira

Håll utkik efter nya avresedatum för 2021 - kommer snart!
En flytande blomsterkrona i Atlanten som förenar intensiv grönska och majestätiska berg med en semestervänlighet utöver det vanliga. Madeira är nu inte bara storslagen natur och överdådig blomsterprakt. Öns välrenommerade gästfrihet har hundraåriga traditioner och service har blivit något av ett adelsmärke.

  

Premium Estoril/Lissabon

Håll utkik efter nya avresedatum för 2021 - kommer snart!
Behagligt klimat, vackra stränder, god mat och dryck, intressanta sevärdheter i ett trivsamt tempo kryddat med storstadspulsen när så önskas! Lissabon ligger vackert på sina sju kullar vid nordsidan av viken Mar da Palha där floden Tejo har sitt utlopp i Atlanten. Åker man västerut från staden når man på endast 25 minuters tågresa den historiska bad- och semesterorten Estoril.

Premium i Grekland

Premium Zakyntos

Håll utkik efter nya avresedatum för 2021 - kommer snart!
Om du gillar kritvita sandstränder, kristallklart vatten samt storslagen och varierad natur så är den grekiska semesterpärlan Zakynthos något för dig! På Zakynthos har du de bästa förutsättningarna för att komma ner i varv, koppla av på en handduk i sanden och bara njuta. På Zakynthos finns det dock mycket mer än bara perfekta platser för avkopplande dagar i solen. Gör dig redo för en spännande resa där vi utforskar öns natur och vackra sevärdheter. På vår premiumresa till Zakynthos har vi samlat öns alla höjdpunkter i ett veckoprogram så att du lämnar ön med en mängd olika oförglömliga sinnesintryck.FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Hitta din Premiumresa

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.

Dela nuvarande URL via E-mail